Vem är du?

 • Du vill komma igång med träningen med inte nödvändigtvis köpa ett gymkort för det.
 • Du känner dåligt samvete och ångest att du inte tränar som du ”borde”
 • Du har ingen motivation
 • Du vet inte hur du ska starta
 • Du vet inte var du ska vända dig för att få hjälp med din träning
 • Du betecknar dig själv som en periodare
 • Du vet vad du vill uppnå med träningen men har ingen aning hur du ska ta dig dit
 • Du vet vad du vill uppnå med träningen men du känner dig osäker på din egen kapacitet att ta dig dit
 • Du vet att du fäller krokben för dig själv men vet inte hur du ska ändra på det
 • Du vet att du skulle må bättre om du hade en bra rutin kopplat till din träning, vilket skulle återspegla sig i tex bättre sömn, mindre stress
 • Du vet att det finns en bättre version av dig själv men har inte verktygen för att hitta dit

Om du känner igen dig själv i en eller flera punkter ovan så är vi en perfect match, och jag kan hjälpa dig! Jag har varit där, jag förstår till fullo.

Jag brukade också känna mig frustrerad, tankspridd och ha dåligt samvete över att jag inte fick till träningen som jag önskade, som jag behövde. Jag var vansinnigt duktig på att prioritera allt och alla andra före mig själv och träningen fick alldeles för ofta strykas ur planeringen för jag hade inte tid, inte ork eller saknade motivation för jag var så stressad att livet snurrade för fort.
 
Jag tappade kontrollen över min hälsa, mitt liv och min självkänsla var närmast obefintlig. Tankarna på hur jag skulle bryta denna onda cirkel höll mig vaken mestadels av nätterna. Det slutade med att jag blev sjukskriven för utmattning.
 
Jag inser nu att det inte hade behövt gå så långt. Att jag är värd att ta tid och pengar för att investera i min träning, min hälsa och mitt liv. Jag tog hjälp av pt, kostrådgivare och kurator för att vända en negativ trend i mitt liv till något positivt. Där träningen numer ingår naturligt i min vardag för att jag vet att jag mår så bra av det och för att jag aldrig ångrar ett träningspass. Att äta bra mat är ingen kamp. Att lägga mig i tid och sova gott är numer inga problem för mig. Och överallt där jag såg hinder förut ser jag nu möjligheter!