Ute Stark

Träningsglädje, gemenskap och highfives året runt. Med inriktning på funktionell träning med himlen som tak. Denna träning sker i Rudans Friluftsområde i Handen, söder om Stockholm.

Här erbjuder jag övningar som passar alla (som är skadefria) och går att justera vid behov för att göra lättare eller tuffare utifrån behov och dagsform. Med fokus på träningsglädje, gemenskap och att utmana dig till nästa nivå i din träning. Vi kör oavsett väder, så klä dig därefter.

Har du problem med smärta i kroppen och är fundersam om denna träning passar för dig så skicka gärna mig ett mail genom att klicka in dig HIT och fyll i formuläret. Jag är utbildad professionell tränare och har god kunskap och erfarenhet om att träna med smärta. Det kan vara så att du har ont för att du är svag och behöver stärka upp kroppen, eller det smärtande området.

Passen är uppdelade i tre block.

  1. Vi kör en sekvens med uppvärmning för att förbereda kroppen så att vi orkar mer och minskar skaderisk
  2. Aktivering för mage och rumpa och sedan stationer med övningar för både styrka och kondition.
  3. Och så varvar vi ner med en lugn rörlighetssekvens och andning för att skapa bra förutsättningar för återhämtning efter träningen.

Dessa dagar och tider kommer du kunna träna med mig (jag meddelar anmälda deltagare via mail och övriga via Instagram och Träna Ute Haninge (Ute Stark) facebook grupp om det skulle vara någon förändring) t.o.m 17 juni.

Vi kommer att fortsätta träna tillsammans under sommaren också, men jag återkommer med mer detaljerad info om detta.

Samtliga pass är 60 min om inget annat anges

Onsdagar kl 18,30 

Söndagar kl 16,30 t.o.m 10 maj

Måndagar kl 18,00 55 min fr.o.m. 11 maj

Pris (klippkort) gäller fram t.o.m 17 juni. Vi kommer att starta upp en ny period from 22 juni.

  • Per gång 100 kr (swishas på plats) första gången får du prova på kostnadsfritt.
  • 5 klippkort 475 kr
  • 10 klippkort 900 kr
  • Träna Ute Haninge 3500 kr träna både med mig OCH Veronika med möjlighet till 6 olika träningspass per vecka och minst 44 tillfällen fram tom midsommar. För mer info och tider läs mer på addtraining.se

Fr.o.m 22 juni erbjuder jag sommarträning så detta år blir det inget uppehåll i juli.

Vi kör alla måndagar (minus 13 juli) t.o.m 10 augusti måndagar kl 18,00. Jag erbjuder ett sommarkort på 350 kr för dessa 7 tillfällen. Du kan även swisha 100 kr per gång på plats om det passar dig bättre. Och har du inte tränat med oss tidigare så är du alltid varmt välkommen att prova på kostnadsfritt vid ett tillfälle.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan och jag skickar en bekräftelse samt din faktura inom 48 timmar. Läs de Allmänna villkoren först, dessa hittar du HÄR

Ja vad kul, jag vill vara med!!

 

Verification