Ute Stark

Nästa start vecka 33, med möjlighet att prova på vecka 32.

Häng med på facebooksidan Träna ute Haninge med Ute Stark där professionella tränaren Maria bjuder på gratis träningspass under sommaren.

Träningsglädje, gemenskap och highfives med tränare med över 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa. Med inriktning på funktionell träning med himlen som tak. Denna träning sker i Rudans Friluftsområde, söder om Stockholm.

Vet du redan nu att du vill boka din plats så scrolla längst ner på sidan.

På dessa träningspass erbjuder jag övningar som passar alla och går att justera vid behov för att göra lättare eller tuffare utifrån behov och dagsform. Med fokus på träningsglädje, gemenskap och att peppa dig till att träning ska bli en naturlig del i ditt liv. Det innebär att tillåta dig att träna efter dagsform och träningsvana. Vi kör oavsett väder, så klä dig därefter. Dock ej storm, åska eller snöstorm, då erbjuder jag ett kompletterande tillfälle men regn är ingen anledning till att inte träna.

Dessa pass är uppdelade i tre block.

  1. Vi kör en sekvens med uppvärmning för att mjuka upp och förbereda kroppen så att vi orkar mer och minskar skaderisk samt aktivering av muskler i mage och rumpa ca 15 min
  2. Sedan kör vi cirkelträning med övningar för både styrka och kondition ca 30 min.
  3. Och så varvar vi ner med avslappning och andning för att skapa bra förutsättningar för återhämtning efter träningen ca 10 min, mindre om det är väldigt kallt.

Prova på gratis 8 ELLER 10 augusti. Du som anmäler dig innan får absolut vara med i mån av plats, först till kvarn. Anmälan i formulär nedan.

Ja boka gärna in mig för att PROVA PÅ i augusti 2022

 

Verification

  • Ute Stark startar 15 och 17 augusti och pågår tom 17 eller 19 oktober totalt 10 eller 20 tillfällen beroende på om du väljer att träna 1 dag/vecka (10 tillfällen) eller 2 dagar/vecka (20 tillfällen)
  • Pris 1599 kr för en dag/vecka och 2999 kr för två dagar/vecka, du kan alltså välja om du vill träna måndag eller onsdag eller båda dagarna.
  • För dig som väljer att träna 2 ggr i veckan kommer att få som bonus tillgång till en onlineportal med träningspass med tränare Maria som du kan träna när du vill.
  • Anmälningsavgift kan delas upp på två månader om du önskar
  • Denna träning är godkänd för dig som vill använda friskvårdsbidrag
  • Träningen sker vid Rudans Utegym.

Här hittar du allmänna villkor för Ute Stark, dessa hittar du HÄR

Jaa vad kul, jag vill vara med på Ute Stark

 

Verification