Ute Stark

Träningsglädje, gemenskap och highfives året runt. Med inriktning på funktionell träning med himlen som tak. Denna träning sker i Rudans Friluftsområde i Handen, söder om Stockholm.

Här erbjuder jag övningar som passar alla (som är skadefria) och går att justera vid behov för att göra lättare eller tuffare utifrån behov och dagsform. Med fokus på träningsglädje, gemenskap och att utmana dig till nästa nivå i din träning. Vi kör oavsett väder, så klä dig därefter.

Har du problem med smärta i kroppen och är fundersam om denna träning passar för dig så skicka gärna mig ett mail genom att klicka in dig HIT och fyll i formuläret. Jag är utbildad professionell tränare och har god kunskap och erfarenhet om att träna med smärta. Det kan vara så att du har ont för att du är svag och behöver stärka upp kroppen, eller det smärtande området.

Passen är uppdelade i tre block.

  1. Vi kör en sekvens med uppvärmning för att förbereda kroppen så att vi orkar mer och minskar skaderisk
  2. Aktivering för mage och rumpa och sedan stationer med övningar för både styrka och kondition.
  3. Och så varvar vi ner med en lugn rörlighetssekvens och andning för att skapa bra förutsättningar för återhämtning efter träningen.

Samtliga pass är 60 min om inget annat anges

Fr.o.m 22 juni tom 16 augusti erbjuder jag sommarträning.

Vi kör alla måndagar (minus 13 juli) t.o.m 10 augusti måndagar kl 18,00. Jag erbjuder ett sommarkort på 350 kr för dessa 7 tillfällen. Men det kommer bli fler tillfällen än så då jag kommer erbjuda 1-3 pass i veckan för att du få möjlighet att använda dina klipp, gilla Ute Stark på Facebook för att hålla dig uppdaterad. Eller maila mig på hej@marialavestedtsegeblad.se om du vill ta del av det mail som går ut 1 gång per vecka med uppdateringar om varje veckas träningsdagar.

I sommarkortet ingår även Gå/Lunka/Löp/Tabata.

Du kan även swisha 70 kr per gång på plats om det passar dig bättre. Och har du inte tränat med oss tidigare så är du alltid varmt välkommen att prova på kostnadsfritt vid ett tillfälle.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan och jag skickar en bekräftelse samt din faktura inom 48 timmar. Läs de Allmänna villkoren först, dessa hittar du HÄR

Ja vad kul, jag vill vara med!!

 

Verification