Träna där det passar dig!

Har du svårt att få träningen att bli av? Känner du att du tappar motivation för att du inte vet vad du ska göra? Brukar träningen ta mer energi än ge? Tycker du är tråkigt att träna ensam? 

Då kommer du älska detta!!

Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i över 20 år och personlig tränare i över 10 år och jag älskar att hjälpa kvinnor hitta träningsglädje. Dessa pass handlar om att hjälpa dig att planera in tid för dig, att hitta en balans så att träningen blir något som ger energi istället för att ta. Jag guidar dig genom uppvärmning, styrketräning, kondition och nedvarvning. Nedan är några ord från de som tränat med mig tidigare.

Du behöver inga redskap för att delta på detta pass. Du kan göra detta hemma eller utomhus eller där det passar dig och du känner dig inspirerad att träna, du kommer behöva en yta på ca 4 kvm för att vara med. Det finns inga krav på att ha snygga eller nya träningskläder, klä dig bara så att du kan röra dig bekvämt då passar innefattar både rörlighet, styrka och kondition. I slutet tar vi några minuter för att varva ned så att din kropp går in i återhämtning och gör något riktigt bra av träningspasset. Jag kommer coacha dig genom övningar och även tipsa dig om hur du kan göra övningarna lättare eller mer utmanande om du vill och behöver det.

  • Passen är 45 minuter långa.
  • Varje måndag kl 18,00-18,45 mellan 18 januari tom 8 mars.
  • Du betalar 50 kr för ett pass eller 320 för alla 8 pass.

Bokar gör du genom att klicka på nedan alternativ. När du bokar så får du ett mail inom 24 timmar med en länk som du klickar på när det är dags för vår träning så kommer du in i ett privat zoomrum där vi tränar tillsammans.

 

Du får mer info på mail inom 48 timmar eller senast 1 timme innan passet börjar med länk som du trycker på när passet ska börja. Jag är på plats från 17.55. OBS! Inga återbetalningar kommer ske om du av någon anledning inte kan delta på passet.

Har du några frågor så fyll i formulär nedan så återkommer jag inom 48 timmar med svar.

Maria jag har en fråga!

 

Verification