Så här kan du få hjälp av mig

Hälsokonsult

Känner du dig vilsen och undrar över hur du ska göra för att få må bättre? Vill du skapa en hälsa som sträcker sig över inte bara träning, men även bättre sömn, bra mat, öka din vardagsmotion utifrån dina förutsättningar?

Som utbildad hälsopedagog (3-årig utbildning på högskolan i Gävle) ger jag dig tips och konkreta verktyg för att må bättre inom det område du känner att du behöver hjälp i.

Här kan du läsa mer om att boka mig som hälsokonsult här

Personlig TRänare/Löpcoach

Behöver du hjälp att komma igång och nå ditt personliga mål med träningen? Jag erbjuder personlig träning med fokus på helheten för att hjälpa dig skapa de bästa förutsättningarna utifrån din livssituation för att hjälpa dig nå de mål du har.  Du kan träna med mig i Handen, Haninge eller på Rosa Skrot, södermalm i Stockholm. Som personlig tränare kan jag erbjuda dig kvalitativa träningsupplägg för dig som vill komma igång med träningen eller komma till nästa nivå. För dig som har ont i kroppen från en stillasittande vardag, eller dig som vill komma igång med din löpning eller hjälp inför ett specifikt mål. Jag har 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa.

Här kan du läsa mer om att boka mig som personlig tränare och/eller löpcoach

Personlig Tränare Online

Har du inte möjlighet att träffa mig i fysisk form men känner ändå att jag är helt rätt personlig tränare och/eller löpcoach som kan ta dig mot de mål som du strävar mot. Då kan du anlita mig personlig tränare/löpcoach online. Jag planerar utifrån de resurser du har och den tid du vill och kan lägga på träningen varje vecka, och i slutet av varje vecka stämmer vi av för att se hur veckan gått. Du svarar på ett par av mig förberedda frågor varje vecka för att jag ska planera din nästa vecka och vår resa tillsammans fortsätter. Detta för att jag vill se till helheten hur stressad du är, hur du sover osv för att kunna planera din träning på en nivå som både din kropp och knopp uppskattar.

Här kan du läsa mer om att anlita mig som personlig tränare/löpcoach online

Företagstjänster

Vill du som representant för företag anlita mig för gruppträningspass, löpgrupp eller löpcoachning, personlig tränare. Eller kanske en föreläsning med konkreta verktyg för att sänka din stress, öka din motivation eller ge dina medarbetare nyckelfaktorer till en hälsosam vardag?

Kontakta mig här så återkommer jag så snart jag kan för att skapa en dialog om era behov och önskemål