Behöver du hjälp med träningen i sommar?

Börjar du känna lukten av semester? Är det mycket nu, men du ser fram emot lugnare dagar i sommar? Ska du ut till sommarstugan eller tappar du motivationen att gå in på gymet när solen skiner utomhus?

Jag har jobbat som Personlig Tränare Online i över tre år och det har varit ett väldigt uppskattat verktyg för mina klienter. Det är toppen att ha sin personliga tränare med sig i mobilen med instruktioner i både film och text med noggrant utvalda övningar specifikt för dina mål. Jag planerar utifrån de resurser du har och den tid du vill och kan lägga på träningen varje vecka, och i slutet av varje vecka stämmer vi av för att se hur veckan gått. Du svarar på ett par av mig förberedda frågor för att jag ska planera din nästa vecka och vår resa tillsammans fortsätter. Utöver det har du tillgång till mig på whatsapp när du vill ställa en fråga, eller behöver en virtuell spark i baken för att få träningen gjord.

Maria är en fantastisk PT och person! Hon lyssnar, utmanar och pushar! Hon ser verkligen vad just Du behöver utmanas i! Lotta, nybliven mamma

Har från periodare gått till att träna kontinuerligt och det är inget måste längre!! Skadefri med äkta träningsglädje där jag hittar tid att träna istället för att komma på undanflykter:) tack Maria! Längtar efter att kunna lyfta tyngre och springa längre! Lizette, småbarnsmamma som blev lycklig löpare

Min PT som fått mig från sporadisk utövare, till halvmaratonlöpare Hon låter mig inte tappa fokus! Tusen tack Maria! Linda, som ville ha hjälp inför sitt första halvmaraton

Jag jobbar med gravida och nyblivna mammor och löpare men även dig vill komma igång med träningen eller redan är motionär men vill ta nästa steg. Eller har du ont från en monoton vardag framför t.ex datorn och behöver hjälp att bygga upp kroppen med styrketräning inifrån för att klara av din vardag med mer ork och mindre smärta? Har du varit utmattad och känner dig vilsen och osäker hur du ska komma igång?

Jag har plats för tre stycken PT Online klienter med start from 3 juli. Kostnaden för detta är 990 kr/4veckor. Och då lägger jag även in en kostanalys utan extra kostnad. Om du önskar.

Är du intresserad så mailar du mig på maria@liltraining.se. Då får du inom 48 timmar tillbaka ett konsultationsdokument som du fyller i och skickar tillbaka. Efter det bokar vi tid för ett telefonsamtal eller Skype (vilket du föredrar) för att gå igenom det du skrivit. På så sätt får du chans att känna efter om du vill fortsätta vidare med mig som din personliga tränare online. Skulle du inte känna att så var fallet så kostar det ingenting. Och vill du fortsätta vidare så kommer du få mer detaljerad information i detta samtal vad som händer härnäst.

Jag hoppas vi hörs under sommaren, att jag får förgylla din semester mellan bad och glass, mellan vila i hammocken eller i solstolen och roliga och svettiga träningspass. Med fokus på träningsglädje, livskvalitet och personlig utveckling. För långsiktiga resultat.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *