Professionell träning online

 • Är du frustrerad att du aldrig kommer igång med träningen trots att du vill ha en stark, uthållig och hållbar kropp men vet inte hur du ska börja, vad du ska göra?
 • Vill du känna dig pigg och glad istället för trött och uppgiven?
 • Är du redo att träna din mentala styrka såväl som dina muskler så du kan må bra både psykiskt och fysiskt?
 • Känner du att det aldrig finns tid för dig, att du alltid eller väldigt ofta behöver välja bort dig själv för att hinna med bl.a jobb och familj?
Då ska du fortsätta läsa nedanför bilden!

Sagt av tidigare klienter som anlitat mig för denna investering i sig själv;

 

Hur jobbar jag? 

Jag är den professionella tränaren som med denna tjänst även blir ditt stöd, din guide, ditt bollplank. Jag är expert på stresshantering med över 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa. Jag vill lära dig att bli stark, pigg och glad. Jag utgår från din livssituation och dina förutsättningar för att skapa en livsstil som är hållbar, dvs som du orkar med och som får dig att må bra. Jag hjälper dig att göra dig stark inifrån och ut, dvs vi behöver även jobba med dina mentala hinder för att lösa upp dem. För just nu ligger de i vägen för att du ska komma dit du vill.

Det här är helomfattande coaching under 3 månader tillsammans med mig för att öka din hälsa både fysiskt och psykiskt. Vi ser över din sömn, din vardagmotion, dina träningsmål, din kost och allt däremellan som behöver adresseras för att du ska må bra. Det här är inget statiskt coachingprogram, jag finns med dig hela vägen och hjälper och stöttar.

Men kom ihåg, jag ger dig verktygen men du måste göra jobbet. Jag tränar dig att bli självständig och tro på dig själv. FÖR DU ÄR VÄRD DET.

Var börjar vi?

 1. Vårt samarbete startar med att du fyller i det formulär du hittar längst ner på denna sida.
 2. Då blir jag uppmärksam på att du är intresserad av att samarbeta med mig som professionell tränare och mental rådgivare, och jag skickar en länk där du får fylla i ett konsultationsformulär online.
 3. När det är gjort så återkommer jag med tre förslag på tider för att boka ett uppföljningssamtal på cirka 30 min. Där går vi tillsammans igenom dina svar. Jag ringer upp dig på det bokade tillfället. Vi diskuterar även startdatum för vårt samarbete. Men skulle det vara så att du efter vårt samtal känner att vi inte klickar eller av någon anledning inte vill fortsätta så är du inte bunden att starta ett samarbete med mig, no hard feelings.

OBS! Skulle jag inte känna att vi är en match eller att jag inte anser mig vara den bästa hjälpen för dig så kommer jag meddela dig detta vid vårt uppföljningssamtal.

Du får;

Med mig får du hjälp med både fysisk och mental träning för att göra den livsstilsförändring du behöver för att hantera din stress och öka din energi och livskvalitet.

I detta ingår (utöver kostnadsfritt konsultationssamtal på ca 30-45 min som bara det brukar vara ett riktigt genombrottssamtal med massor av inspiration, feedback och motivation);

 • Kontakt varje dag om du har behov av det via en facebooksida (går självklart att göra annorlunda om du ej har facebook) som bara du och jag har tillgång till. Denna har du tillgång till även efter att våra 12 v tillsammans är avslutade så att du kan påminna och fortsätta träna efter de framgångsrika övningar och metoder du får av mig.
 • Träningsupplägg, med övningar med instruktioner i både text och film, som uppdateras vid behov utifrån en träningsrapport som du skickar varje vecka
 • Filmad coaching utifrån din träningsrapport varje vecka för att ge tips och feedback för att öka din motivation
 • Ett samtal över telefon en gång i månaden, dvs 3 samtal plus konsultationssamtal varar så länge som du behöver (dock max 2 timmar)
 • En resa i personlig utveckling som för alltid kommer förändra ditt liv till det bättre.

Till ett pris av 2999 kr per månad för 3 månaders samarbete (12v).

Fyll i dina uppgifter för att få tillgång till konsultationsformulär

 

Verification