Professionell träning online

  • Är du frustrerad att du aldrig kommer igång med träningen trots att du vill ha en stark, uthållig och hållbar kropp men vet inte hur du ska börja, vad du ska göra?
  • Vill du känna dig pigg och glad istället för trött och uppgiven?
  • Är du redo att träna din mentala styrka såväl som dina muskler så du kan må bra både psykiskt och fysiskt?
  • Känner du att det aldrig finns tid för dig, att du alltid eller väldigt ofta behöver välja bort dig själv för att hinna med bl.a jobb och familj?

Då ska du fortsätta läsa kära du!

Sagt av tidigare klienter som anlitat mig för denna investering i sig själv;

 

Hur jobbar jag? 

Jag är den professionella tränaren som med denna tjänst även blir ditt stöd, din guide, ditt bollplank. Jag är expert på stresshantering och jag vill lära dig att bli stark, pigg och glad. Jag utgår från din livssituation och dina förutsättningar för att skapa en livsstil som är hållbar, dvs som du orkar med och som får dig att må bra.

Var börjar vi?

  1. Vårt samarbete startar med att du fyller i detta dokument som du hittar här -> konsultationsformulär. När du fyllt i alla frågor som är obligatoriska (det är de markerade med en röd liten stjärna) för att jag ska få den inblick jag behöver för att planera träning utifrån dina önskemål och förutsättningar så klickar du längst ned i formuläret, dvs den blå knappen som det står SKICKA på.
  2. Då dirigeras du till en tacksida där du hittar en länk för att boka ett uppföljningssamtal där vi tillsammans går igenom dina svar. Jag ringer upp dig på det bokade tillfället. Vi diskuterar även startdatum för vårt samarbete. Men skulle det vara så att du efter vårt samtal känner att vi inte klickar eller av någon anledning inte vill fortsätta så är du inte bunden att starta ett samarbete med mig, no hard feelings.

OBS! Skulle jag inte känna att vi är en match eller att jag inte anser mig vara den bästa hjälpen för dig så kommer jag meddela dig detta vid vårt uppföljningssamtal.

Du får;

Med mig får du hjälp med både fysisk och mental träning för att göra den livsstilsförändring du behöver för att hantera din stress och öka din energi och livskvalitet.

I detta ingår (utöver kostnadsfritt konsultationssamtal som bara det brukar vara ett riktigt genombrottssamtal med massor av inspiration, feedback och motivation);

  • Kontakt varje dag om du har behov av det via en facebooksida (går självklart att göra annorlunda om du ej har facebook) som bara du och jag har tillgång till. Denna har du tillgång till även efter att våra 12 v tillsammans är avslutade så att du kan påminna och fortsätta träna efter de framgångsrika övningar och metoder du får av mig.
  • Träningsupplägg, med övningar med instruktioner i både text och film, som uppdateras varje vecka utifrån en träningsrapport som du skickar varje vecka
  • Filmad coaching utifrån din träningsrapport varje vecka för att ge tips och feedback för att öka din motivation
  • En resa i personlig utveckling som för alltid kommer förändra ditt liv till det bättre.

Till ett pris av 3000 kr per månad för 3 månaders samarbete (12v). 500 kronor av dessa skänks till välgörenhetsorganisationen Giving People som hjälper familjer som lever i ekonomisk utsatthet, för att motverka utanförskap och sociala klyftor.

Just nu har jag TVÅ lediga platser med start innan nyår, sen kommer priset på denna tjänst att höjas.