PT Grupp Online

Har du svårt att få ihop livet, känner dig stressad över att du har lite tid och lite ork? Men har ändå svårt att släppa tanken på att du skulle vilja komma igång med träningen, äta bättre och känna att du har kontroll över ditt liv? Känner du dig ensam och förvirrad hur du ska få detta att funka?

Därför har jag skapat PT Grupp Online, start 3e september.

Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör sen jag var 19 år, och med den erfarenheten i bagaget startar jag den tjänsten. Men det är också det som inspirerade mig till att starta en PT Grupp Online som komplement till PT Online för dig som vill jobba 1:1 med mig. För att det är roligt och ger massor av pepp att göra en sån här viktig resa tillsammans, i en grupp av likasinnade.

Det här är en heltäckande tjänst som hjälper dig med personlig utveckling, träning och kost. Med syfte att förenkla, förändra och förbättra ditt liv och din hälsa.

Jag blev sjukskriven för utmattning 15 april 2016. Det har förändrat mitt liv väldigt mycket, på gott och ont. Jag har jobbat väldigt mycket med min personliga utveckling, provat mig fram vad som funkar för mig att träna och hur. Kosten har jag lärt mig planera för att inte skapa stress men ändå få i mig bra och näringsrik mat. Jag har tänkt massor på hur jag vill lägga upp denna tjänst för att ge mest hjälp. Hur jag själv gjort för att skapa ett liv där jag känner mig i harmoni med mig själv, där jag skapar tid för mig själv varje dag utifrån vad jag behöver, utifrån hur jag mår. Detta är vad jag kom fram till.

Mental träning

För att må bra och komma in i bra rutiner behöver du må bra inifrån och ut. Om du fortsätter tänka mindre positiva tankar om dig själv, ditt liv och dina möjligheter så kommer det skapa en känsla av missmodighet, vanmakt och frustration. Och framförallt kommer du inte komma ur den negativa spiralen. Jag vill lära dig tycka om dig själv, att fokusera på möjligheter istället för hinder och dina styrkor istället för dina svagheter. Du är en fantastisk person, men just nu tvivlar du på ditt värde. Din förmåga att komma igång med träningen, skapa bra rutiner för en hälsosam livsstil där det känns som det är du som styr ditt liv, och du inte bara hänger med i ett ekorrhjul utan att veta hur du ska göra för att börja ta tag i ditt liv. Jag hjälper dig, jag finns här för dig!

Träning

Två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar närmare bestämt, så lägger jag upp träningspass. Dvs två olika träningspass per vecka. Dessa jobbar vi sedan med i 3 veckor och den 4e veckan har vi full fokus på återhämtning. Du behöver inte ha varken medlemsskap på gym eller utrustning hemma för att delta i dessa. Vi jobbar med hjälp av våra egna kroppar och använder oss i övrigt av det vi har hemma. Tex trappor, stolar, soffa och liknande.

Jag kommer visa hur man gör övningarna så du förstår hur de ska genomföras men även hur du kan göra dem lättare, eller tuffare, vid behov. Vi kommer att göra 3-5 övningar per pass. Jag kommer i en film först visa hur du ska genomföra övningarna. Sen kommer jag genomföra en cirkel med dig med hjälp av dessa för att det ska bli tydligt för dig hur du ska träna med hjälp av dem. Sedan kan du upprepa denna cirkel 2-4 varv beroende på dagsform. Det kommer vara enkla övningar med fokus på att skapa en rutin och en hållbar, smärtfri kropp. Jag använder mig själv fortfarande av kroppsvikt som den primära träningsformen eftersom det är enkelt att göra på hemmaplan. Jag behöver inte lägga ytterligare tid på att ta mig till gymet och det blir därför lättare att träna. Det viktiga i det här läget är att ATT träningen blir av, inte HUR. Dvs om du bara gör ett varv av varje träningspass varje vecka så tränar du ändå dig själv på att skapa en relation till träning, och en rutin på att den blir av.

Kost

”Äta bör man, annars dör man” Även om jag skulle vilja eliminera denna del för att skapa tid och spara energi så måste vi äta. Du behöver den näring och energi som maten ger dig varje dag, men du behöver inte den stress som skapas av tanken på ”vad ska jag äta” och ”det tar så lång tid och är så krångligt att laga bra mat”. Därför får du även enkla tips på hur du ska tänka och göra för att inte maten ska kännas som ett konstant stressmoment. Du får även varje fredag tips på recept på mat som tar max 30 minuter att göra, men gärna kortare. Och som ger din kropp bra energi för att orka med dagen, sänka stressnivån och skapa en bra grund för att träningen ska ge resultat.

Så här kommer det se ut;

Måndagar; Mental träning. Vi fokuserar på att stärka din självkänsla genom mental träning. Blir du stark inombords så kommer det visa sig även i ditt liv och på din kropp. Allting börjar där, det är jag helt övertygad om. Ditt mindset kan förstöra, eller förändra ditt liv till det bättre. Vi har fullt fokus på att förändra ditt liv till mycket bättre.

Tisdagar; Kort och enkelt träningspass som du kan göra hemma utan utrustning. Jag filmar instruktioner på övningarna och ger tydliga tips på hur du kan förenkla, eller göra dem tuffare för att utföra dem efter dina förutsättningar och dagsform.

Onsdagar; Hur planerar du din tid, och hur hushåller du med din energi? Får du tillräckligt med sömn, vila. Är du mån om att ta hand om dig själv dagligen? När ska du träna och när ska du inte träna? Hur ska jag prioritera för att må bra? Dessa frågor och flera kommer du få tydliga svar på.

Torsdagar; Kort och enkelt träningspass som du kan göra hemma utan utrustning. Jag filmar instruktioner på övningarna och ger tydliga tips på hur du kan förenkla, eller göra dem tuffare för att utföra dem efter dina förutsättningar och dagsform.

Fredagar; Oroar dig hur du ska få i dig bra mat som inte tar evigheter att tillaga? Varje fredag kommer jag ge dig ett tips för att förenkla din kost, men även ett recept på enkel men bra mat.

Hur går det till?

Detta är en tjänst som pågår i 12 veckor med start 3e september. Vi samlas i en privat facebookgrupp och skapar där en fin gemenskap där vi kan stötta och peppa varandra och jag kan ge dig dagens uppgifter.

Hur mycket tid behövs av mig?

Om du är redo för en förändring så behöver du vara redo att lägga in ca 30 minuter per dag för att skapa en förändring i ditt liv. Se det som en viktig investering i den viktigaste personen i ditt liv, DU!

Jag vet inte hur jag ska få tid till det, det är ju det jag behöver hjälp med?

Jag förstår känslan. jag har jobbat med det i flera år för att skapa mer tid för mig själv och mina klienter. Ett av de viktigaste ledorden här är att förenkla. Det kommer jag hjälpa dig med. Du kommer lära dig hur lite tid det kräver om du gör något dagligen för din hälsa och välmående. Det har varit mitt framgångsrecept.

Det känns lite stressigt med en uppgift varje dag, varför så ofta?

Jag har själv provat mig fram. Och genom att lite men ofta har jag sänkt tröskeln till att få en naturlig rutin på min träning, en avslappnad relation till kosten, och att jobba med min personliga utveckling. Det jag kommer lära dig är så som jag jobbar med mig själv. Och har jobbat i alla år med mina klienter för att förbättra deras liv och hälsa med väldigt positiva resultat.

Vad ingår egentligen, jag känner mig inte riktigt klar över det?

Detta är en heltäckande tjänst som hjälper dig förändra och förbättra ditt liv med hjälp av mental och fysisk träning, men även kost. Mitt motto är att förenkla för dig så att du också kan få en naturlig och avslappnad relation till dig själv, träning och mat.

Du får korta uppgifter av mig varje dag via en fb grupp med olika fokus per dag.

Måndag; Mental träning
Tisdag; Kort och enkelt träningspass som du kan göra hemma utan utrustning
Onsdag, Hur får du upp ihop tid och energi?
Torsdag; Kort och enkelt träningspass som du kan göra
Fredag; Kost för att förenkla ditt liv och skapa hälsa inifrån och ut.

Kan jag verkligen förändra mitt liv på 12 veckor?

Ja! Jag har sett det hända om och om igen, när jag jobbat med klienter både enskilt och i grupp. Gruppen finns även kvar även efter våra 12 veckor, vilket innebär att du har livstids tillgång till tjänsten om du känner dig orolig att du inte ska hinna med eller vill påminna dig vid behov.

Vad kostar det?

Det kostar 995 kr per månad. När du gör din betalning via anmälningslänken så registrerar du det kort du vill betala med och då kommer en dragning att ske i början av varje månad. Dvs tre dragningar totalt á 995 kronor.

Maria, jag känner mig redo. Vi kör!!

Vad kul, jag startar denna tjänst 3e september. För att ha möjlighet och tid att ge den energi och hjälp som jag vill ge dig kommer jag ta emot ett begränsat antal på 15 personer i denna grupp som startar 3e september.

Anmälan är inte öppen ännu, kommer inom kort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag heter Maria och jag är professionell tränare och mental rådgivare. Jag har jobbat med hälsa och träning i 20 år. Jag älskar mitt jobb och att hjälpa människor till ett bättre liv och hälsa. Mitt motto när jag jobbar med mina klienter är att förenkla, förändra och förbättra deras liv.