Provbok Kom igång med träning

Och det visar du att du gjort genom att hitta hit. Varmt välkommen, här startar en ny resa och en möjlighet att komma igång med träning på ett sätt som innebär att du kan vara klar med att börja och sluta, börja och sluta och istället bara komma igång och fortsätta. Det handlar inte om att bli ”klar”, det handlar om att hitta ett sätt som passar dig för att få träning och fysisk aktivitet till en naturlig del av ditt liv istället för ett konstant ”borde” som ger dig dåligt samvete och du hamnar i en ond cirkel där bara tanken på träning tar energi.

Vi bryter den onda cirkeln nu och gör träning och fysisk aktivitet till något som känns kul, något du vill ha mer av, mår bra och FÅR energi av!

Redan nu kan du ladda ned första kapitlen i min bok som är en sammanfattning av att jobba och studera hälsa och träning i över 20 år och träffat massor av kvinnor 1:1 som fått hjälp av det jag delat i denna e-bok.

HÄR laddar du ner första kapitlen av Kom igång med träning – att gå från att känna att jag ”borde” till ”jag vill träna!” och får en överblick över allt du får ta del av i hela e-boken

Vill du köpa hela boken? Tom 9 maj kan du göra ett förköp och därmed spara en slant till din investering.