Professionell träning på Stockholms fräschaste boutiquegym

The Workout Plan Studio ligger väldigt vackert mellan Kungsholms strand och Fridhemsplan och är lättast att ta sig till genom att ta buss eller tunnelbana till Fridhemsplan.

Här startar vi vårt samarbete med en kostnadsfri konsultation på ca 30 min där vi sitter ner tillsammans så du får berätta om nuläge och önskat läge. Genom att skapa en helhetssyn över ditt liv, hur stressad du är, om du sover gott, vad du jobbar med (aktivt eller stillasittande jobb) och din träningsvana för att nämna några faktorer som vi går igenom så får jag en tydlig bild och kan därmed mer framgångsrikt planera pass och upplägg som passar DIG. Det är lättsamma och trevliga samtal, och du behöver inte byta om. Du är heller inte förpliktigad att köpa pt timmar efter detta, utan ges med detta samtal en möjlighet att känna efter om personkemin stämmer och du känner dig taggad på att fortsätta.

Priser för detta är; (observera att är du inte medlem så kostar det 100 kr extra per timme

  • 1 timme 800 kr
  • 3 timmar för program för att träna vidare på egen hand. Passar dig som är van att träna men inte orkar hitta på upplägg själv och behöver ny inspiration och upplägg att följa. 2400 kr
  • 5 timmar 3875 kr
  • 10 timmar 750 kr, och detta kan delas upp på två månader
  • 20 timmar 14 000 kr, och detta kan delas upp på 3 månader
  • 50 timmar 33 750 kr, och detta kan delas upp på 5 månader

Om du är intresserad av att ta ett trevligt konsultationssamtal med mig så fyll i formuläret nedan så återkommer jag på sms med förslag på tider till dig. Jag har just nu möjlighet att ta mig an TRE nya klienter.

Fyll i dina uppgifter för att få förslag på lediga tider per sms

 

Verification