Priser under Ute Stark dagen 29 augusti 2020

Till er som deltar på klasser denna dag kommer det efteråt lottas ut fina priser. Utlottningen kommer ske på facebooksidan Träna ute Haninge med Ute Stark

Då ni i bokning av deltagande till klasserna meddelar er mailadress så kommer jag även meddela till dig där om du är en av de lyckliga vinnarna. Men har jag inte fått svar inom 7 dagar så kommer en ny utlottning att ske.

 

Värde 800 kr, en kommer att lottas ut

Vi bokar först ett konsultationssamtal som sker över telefon och tar ca 30 min. Detta samtal syftar till att förstå dina utmaningar och önskemål för att planera för ett pass som jag anser passar dig. Sedan ses vi i Rudans friluftsområde och tränar tillsammans under en timme.

Läs gärna mer på www.ptutomhus.nu för att få mer information vad du kan förvänta dig

 

Värde 900 kr, ett klippkort kommer att delas ut

Detta är ett klippkort på 10 ggr som du kan använda fritt på samtliga tre tillgängliga klasser i veckan under höstterminen. Detta kort är personligt och kan användas tom 28 nov 2020.

Läs gärna mer på www.utestark.se för mer information om dagar och tider då kan träna med Ute Stark

 

Värde 59 kr, 3 böcker kommer att delas ut

Detta är en väldigt bra bok för dig som upplever att du inte blir piggare, starkare och smidigare med de hälsoinsatser du gör.

Det här är en kraschkurs i grundläggande näringsfysiologi som i första hand riktar sig till kvinnor 40+. Det handlar inte bara om att hitta mat som får kroppen i balans utan om livsstil i stort. Gnisselzonen är en bok för alla de som läser tidningars olika tips om vad som är bra för hälsan. Här sätts alla de tipsen i sitt sammanhang och man får den stora bilden. Man får lära sig varför alla de här tipsen faktiskt är bra och hur de fungerar. Anna Hallén är kostrådgivare och bästsäljande författare av kokböcker inom LCHF.

 

Värde ca 150 kr vardera, 3 stycken rollers kommer att delas ut.

Detta är rollers som innehåller essentiella eteriska oljor från Young Living vars oljor är av de bästa på marknaden med 100% rena oljor. Rollers kommer med innehåll och instruktioner med tips på användande för bästa effekt. Rollers är blandade med eteriska oljor och jojobaolja och är lämpliga för vuxna.

 

Värde 249 kronor, 3 stycken e-böcker kommer att lottas ut

Mottot med denna bok; den bästa träningen är den som blir AV.

Det här är boken för dig som är trött på att träningen aldrig blir just av, som är sugen på att komma igång och hitta ett sätt som funkar för dig. Så du kan vara stolt över dig själv istället för konstant frustrerad eller besviken på dig själv att det gick ännu en dag, en vecka, en månad eller ett år utan att du uppnådde de önskemål du har med träningen. Det här är boken för dig som är redo att sänka kraven och skapa en plan för att träningen ska bli en naturlig del av livet istället för ett ”jag vet att jag borde…” Det här är boken för dig som vill känna ”Heja mig, jag fixar det här!”

 

Lycka till!!