PT/ Löpcoach

Behöver du hjälp att komma igång och nå ditt personliga mål med träningen? Jag erbjuder personlig träning med fokus på helheten för att hjälpa dig skapa de bästa förutsättningarna utifrån din livssituation för att hjälpa dig nå de mål du har. Vi tränar då tillsammans i min studio i Handen i Haninge alternativt om du vill ha en löpcoach. Det går även att boka tid hos på mig Rosa Skrot som ligger på Södermalm i Stockholm.

Hur jobbar jag?

Jag kan erbjuda dig kvalitativa träningsupplägg för dig som vill komma igång med träningen eller komma till nästa nivå. För dig som har ont i kroppen från en stillasittande vardag, eller dig som vill komma igång med din löpning eller hjälp inför ett specifikt mål. Jag har 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa.

När du anlitar mig som personlig tränare så får du hjälp med att få in träningen som en naturlig del i vardagen för att finna mer ork och glädje i vardagen. Min filosofi är att träning ska vara kul och bidra till andra hälsosamma effekter såsom bättre sömn, mer strukturerad kost och mer energi i vardagen att göra det du mår bra av.

Hur mycket kostar det?

(Observera att dessa priser avser inte Rosa Skrot)

  • 1 tillfälle 750kr kronor.
  • 5 ggr 3625 kronor.
  • 10 ggr 7000 kronor.

Hur gör jag om jag vill boka eller nyfiken att veta mer?

Kontakta mig genom att fylla i nedan intresseanmälan nedan så återkommer jag till dig inom 48 timmar. Du kan även boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal om du vill känna om jag är den personliga tränaren som du får förtroende för och vill jobba tillsammans med. Jag kommer då vid inskickad intresseanmälan att skicka dig ett dokument att fylla i och skicka tillbaka till mig, samt förslag på tider för konsultationssamtal via telefon.

Intresseanmälan att anlita Maria som personlig tränare

 

Verification