Mina känslor för pengar – dag 3

Mina känslor och hur det kommer påverka resultatet är oerhört viktigt för att vad du känner nu kommer du få mer av. Känner du oro, ångest, frustration kommer du få mer av de känslorna. Men kan du skifta det till att njuta, leva och agera så kommer du få mer av det.

Lättare sagt än gjort kanske, men så enkelt är det. Det du fokuserar på får du mer av.

Min uppgift idag var att sluta mina ögon och tänka att jag redan hade manifesterat de 8000 kronorna i min hand. Att jag höll dem i min hand och föreställde mig vad jag skulle göra med dem. Och känna in hur det kändes att spendera de pengarna. Vare sig det gäller att spendera, investera eller spara. Eller kanske betala av ett lån och känna vilken lättnad det innebär.

Tricket är också – att vilket mål du än vill uppnå – att du sätter dig in i de känslor redan nu som du kommer ha när du nått fram till ditt mål. Dvs inte tänka att ”sen när jag…” Då kommer ditt mål alltid ligga i framtiden. Sätt dig in i tanken och känslor att du redan är där NU. Det kan du behöva öva på, men tro mig det är värt det.

Frågan jag sedan skulle svara på var vilka 5 mest inflytelserika känslor tanken på att manifestera ytterligare lite mer än 6000 kr (eftersom jag redan dag lyckades manifestera nästa 2000 kr)

Mina blev;

  1. Glädje
  2. Förväntansfull
  3. Hopp
  4. Inspiration
  5. Frihet

Är du nyfiken och följa med på denna resa som jag gör för att förändra min relation till pengar (som egentligen med denna metod kan översättas till din relation till din kropp, din träning, ditt liv etc etc) så kommer det ut blogginlägg med jämna mellanrum. De första två kan du läsa nedan, och jag kommer att länka till samtliga tidigare inlägg innan i varje nytt blogginlägg för denna resa i personlig utveckling som jag gör nu.

Dag 1 – 21 dagar att förändra min relation till pengar

Dag 2 – att förlåta

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *