Min historia

 

 

Jag heter Maria Lavestedt Segeblad och jag är certifierad professionell tränare och hälsocoach som inriktat mig på träning som stresshantering och personlig utveckling. Jag vill hjälpa dig att finna tid och förutsättningar till ett högre välmående i livet genom både fysisk och mental träning. Min ambition är att förenkla och sänka tröskeln till hälsa så att vi tillsammans utifrån dina förutsättningar gör att det inte känns som en konstant kamp att få till utan att du får en naturlig relation till träning som gör att du mår bättre både fysiskt och psykiskt. Jag hjälper dig inte bara med konkret träningsplanering med övningar som du ska göra för att stärka din kropp. Tillsammans med mig jobbar du också med dina känslor och utmaningar i vardagen som gör att du inte är där du vill vara idag.

I april 2016 blev jag sjukskriven för utmattning, vilket har förändrat mitt liv. Det var en väldigt jobbig period i mitt liv, men en erfarenhet som gjort mig starkare. Efter den upplevelsen har jag blivit riktigt bra på att prioritera min hälsa. Jag har jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Idag arbetar jag med mina klienter utifrån den kunskap jag har genom flera års utbildningar och yrkeserfarenhet men också de erfarenheter jag fått i livet. Det är viktigt för mig att du i kontakten med mig ska få verktyg genom fysisk och mental träning för att få mer ork och finna glädje i din vardag utan smärta och ångest så att du kan leva det liv som du önskar, och vara stolt över dig själv.  Min önskan är att vi tillsammans skapar ett hållbart liv där inte stressen håller kvar dig i ett liv som skapar ohälsa. Förutom att vara din coach så ser jag mig som din guide och ditt bollplank. Men även ditt stöd när du möter utmaningar.

Här kan du läsa om hur jag ser på hälsa

Jag bor tillsammans med min man och två söner i Handen, söder om Stockholm. Jag spenderar gärna mycket tid utomhus, och älskar framförallt att vara i skogen. Vare sig det är en promenad eller utflykt med familjen. Jag har varit aktiv sen barnsben och ser träning och rörelse som en naturlig del av mitt liv.

Min filosofi är lite men ofta. Den har förbättrat min hälsa avsevärt de senaste åren.

Vill du kontakta mig så klicka här

Varma hälsningar