Må bra hälsocoachning

Känner du igen dig i detta?

 • Känner dig stressad över att du har för mycket att göra och för lite tid?
 • Känner du dig frustrerad att du inte kommer igång med träningen som du önskar eller att du inte får några resultat?
 • Har en känsla av att du inte har kontroll över ditt liv utan det bara ”händer” utan att du har någon kontroll över det?
 • Behöver du lära dig att säga nej?
 • Känner du dig värdelös, oduglig och otillräcklig?
 • Har du svårt att somna på kvällarna eller vaknar på nätterna med myrornas krig i huvudet?
 • Vill du ha hjälp att med enkla medel som att skapa en förändring som ger dig mer ork, glädje och harmoni?
 • Eller är livet generellt kaos och du ser ingen utväg längre?

Då kan jag hjälpa dig!

JAG ÄLSKAR DESSA SAMTAL!! Det är en av mina favorittjänster, där jag verkligen känner att jag kan ge dig så mycket positiv energi och konkreta verktyg för att ge dig en skjuts i rätt riktning för att du ska må bättre. Min mission är att kvinnor mitt i livet ska bli bättre på att ta hand om sig själva, tillåta sig att säga nej och skapa utrymme för det du behöver och önskar för att göra ditt liv och din hälsa bättre. Att sammanfatta en handlingsplan till ett A4 som du enkelt kan gå tillbaka till och spela in samtalet av det enda syftet att du ska ha möjlighet att lyssna på det igen vid behov. På sätt blir det en snabb förbättring och en långsiktig lösning, vilket är precis så jag vill jobba. Jag vill stötta och guida dig att förstå att du är VÄRD att må bra, att du DUGER precis som du är. Att din känsla av otillräcklighet är en ”sanning” du skapat som håller dig nere i en ond spiral där du inte finner vägen ut till ett enklare, bättre. roligare och mer harmonisk liv. Du är värd så mycket mer än så, det är din tur nu!

Du bokar in ett samtal med mig och väljer om du vill att vi ska prata över telefon eller Zoom. I båda fallen så spelas samtalet som sagt in och skickas sedan till dig efteråt för att du ska kunna gå tillbaka till det vid behov. Efter vårt samtal sammanställer jag en handlingsplan på en A4 till dig utifrån ditt mål, tydliga punkter på var du ska börja för att undvika förvirring och frustration och som du kan använda som en guide så att du att vet vad du ska fokusera på för att må bra.

Jag utgår alltid från din situation i vårt samtal och ger dig tips och råd som jag upplever passar DIG.

Ett av de största misstagen jag gjorde när jag gick in i väggen april 2016 var att jag inte bad om hjälp. Jag trodde att jag behövde lösa alla mina problem själv. Som om allt som hände mig var mitt fel, och därmed min uppgift att lösa. Jag önskar att jag släppt på skammen och prestationsångesten och pratat med någon, bett om hjälp. Fått just den här hjälpen som jag erbjuder med denna tjänst. Det hade förändrat allt.

Men ”duktig flicka” och överpresterare som jag var bet jag ihop och körde slut på mig själv i min ambition att göra alla till lags.

Den här tjänsten passar dig;

 • Som vill ha hjälp men förstår inte hur du ska kunna skapa en förändring eller ens var du ska börja
 • Som förstår att du går på en farlig väg där du riskerar att bränna ut dig och vill stoppa det skenande tåget nu
 • Som har varit utmattad och behöver prata med någon som förstår och som därifrån kan du dig enkla, konkreta och effektiva verktyg för att snabbt förenkla och förbättra ditt liv

Den här tjänsten passar inte dig om;

 • Du inte är redo att göra något för att förändra ditt liv.

Det här är samtalet som kan förändra ditt liv, om du är redo att följa de tips och råd som du får av mig. Min ambition är att förenkla för att minska stressen, förtydliga för att minska frustration och förbättra så du kan höja din energi och livskvalitet för att må bra.

Det är så många kvinnor som redan fått fantastiska resultat och jag är så glad och tacksam för dem. Läs om några nedan.

    ______________________________________________________________________________________________________    ______________________________________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________________________________

Folk frågar mig ofta vad det är som gör att just min coachning hjälper stressade kvinnor att bli starka, pigga och glada. För att jag SER dig. Jag förstår vad du går igenom. Jag ser tydligt vad du behöver och hjälper dig förstå och bjuda in träning, återhämtning, sömn och det du mår bra av för att skapa ett bättre liv och hälsa utan att det känns som ett stort projekt.

Jag lär dig prioritera dig själv, jag visar dig hur du ska göra för att bli stark, pigg och glad. Jag lyfter dig och ger dig stöd så att du kan stå stadigt på egna ben. Hitta den kraft du behöver och önskar för att förenkla, förändra och förbättra ditt liv.

Pris för 45 min samtal, inspelning av samtal plus en handlingsplan

 • 1 samtal 595 kr. Passar bra för dig med mindre utmaningar av stress, som besväras av dem och upplever att de sänker din livskvalitet. Vill du efter detta samtal köpa till timmar så du får ett 5ggr eller 10ggr paket så går det bra. Då fakturerar jag till det paket du önskar, allt på en gång eller överenskommen avbetalningsplan.
 • 5 samtal 2850 kr. Passar dig som upplever att du ligger i riskzon för att bli utmattad eller som har gått igenom en utmattning och inte vill hamna där igen. Faktureras och kan delas upp på 2 månader.
 • 10 samtal 5850 kr. För dig som är under isen och inte ser någon väg ut, men vill ha en förändring!! Faktureras och kan delas upp på 2 månader.

Du väljer själv om du vill ta samtalet på zoom (videosamtal) eller telefon. I båda fallen spelas samtalet in av den enda anledningen för att du ska få en kopia av detta och kunna gå tillbaka till vid behov.

Är du redo? Klicka nedan för att boka tid, betalning sker via faktura inom 10 dagar.

Jag ser fram emot vårt samtal!! Kram Maria