Livscoaching

  • Behöver du hjälp att sova bättre?
  • Önskar du tips att öka din vardagsmotion utifrån dina förutsättningar?
  • Hur du ska få in din träning i vardagen?
  • Känner du att det inte finns ork att planera bättre?
  • Eller du är vilsen var du ens ska börja för att få mer ork och energi i vardagen?
  • Känner du dig ofta frustrerad, trött och som du aldrig får de resultat du vill ha?

Då tycker jag du ska kontakta mig i egenskap av livscoach. Vi pratar på telefon om dina utmaningar och jag ger dig råd och konkreta verktyg för att må bättre inom det område du känner att du behöver hjälp i. Jag är utbildad hälsopedagog på högskola 3-årig utbildning, professionell tränare och mental rådgivare och har jobbat med träning och hälsa i 20 år.

 

Jag utgår från Antonovskijs teori om KASAM vilket innebär en känsla av sammanhang. Här handlar det inte nödvändigtvis om att få dig att träna utan finna svar på vad i ditt liv som inte känns bra och hur vi kan jobba med detta. Teorin bygger på att individen upplever begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet i sin tillvaro. Är känslan hög inom alla tre områdena så talar man om att personen har ett högt KASAM, alltså en hög känsla av sammanhang. Detta i sin tur ligger enligt Antonovskijs teori till grund för att kunna uppleva en högre grad av hälsa. Ur teorierna och modellerna framgår inte hur en kan uppnå en bättre hälsa eller vad hälsa exakt utgörs av. Den enda slutsatsen är att medlet och målet kan vara helt olika utformade från individ till individ, och att där kommer jag in och guidar dig för att ge dig bättre förutsättningar för att leva ett liv som går mot högst upp i högra hörnet i hälsokorset.

Jag jobbar också efter att utreda vilken av faktorerna i triangeln KBT som triggar din psykiska ohälsa och som gör att du fastnar i vad du vill ifrån, snarare än lägga energi på vad du vill till. Det kan vara en tanke som utlöser en känsla som skapar ett beteende. Men det kan vara vilken av dessa tre faktorer som utlöser de andra. Identifierar vi vilken så kan vi bryta den onda cirkeln. Läs gärna mer där jag förklarar i både text och genom video hur lätt det är fastna i att ödsla energi på att fokusera på det du vill ifrån, snarare än det du vill TILL.

Vad kostar det och hur långa är samtalen?

Varje samtal är 60 min långa och kostar 799 kronor. Du bokar din tid och skickas sedan tillbaka till min hemsida som bekräftelse på att din bokning är genomförd. Du får uppge din fullständiga adress vid bokning, denna används som underlag till den faktura som skickas så snart jag mottagit din bokning. Denna ska betalas inom 10 dagar.

Du får även en bekräftelse per mail. Skulle du behöva boka av så ska detta göras minst 24 timmar innan vår bokade tid annars utgår full debitering. Du får en länk i ditt mail med info om hur du kan göra detta.

>> Här kan du boka din tid <<

OBS!

Jag är inte psykolog och kommer om jag upplever att du behöver det guida dig till att uppsöka lämplig terapeut. Jag kommer inte ge konkreta kostscheman, utan råd hur du tänker kring din kost och hur du kan planera och göra för att få en bättre relation till kost. Jag får inte i egenskap av hälsokonsult eller personlig tränare diagnosticera eller behandla dig utan kommer i de tillfällen jag upplever det nödvändigt att guida dig till en fysioterapeut. Jag kommer inte ge dig konkreta träningsupplägg utan tips på hur du kan applicera träning i din vardag utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Vill du hellre ha ha konkret hjälp med din träning kan du istället läsa mer här genom att klicka nedan

Professionell träning online 

Professionell träning på Stockholms fräschaste boutiquegym