Låt oss göra november lite roligare – tillsammans!

November i min mening är en av de tyngsta månaderna på året. Det blir bara mörkare och mörkare och energin brister hos var och varannan person. Träningen är absolut ETT sätt att boosta upp humöret men jag vill ge er fler verktyg då träningen inte alltid är den primära lösningen för alla.

Och jag är av den meningen att gnälla gör inget bättre. Jag vill fokusera mer på det positiva för att skapa en god spiral snarare än tvärtom. Det blir inte roligare än vad man gör det som man säger. Sä därför fokuserar jag stenhårt på att lyfta humöret i november på flera olika sätt, som ni kan ta del av!

På min instagram så fokuserar vi tillsammans på att se det positiva med november under hashtaggen #novemberskoj. Dela gärna dina inlägg också under det inlägget så går jag in och gillar och kommentarer, så gör vi detta tillsammans för ett roligare november.

Jag har omstartat min facebookgrupp Träning för livet där jag kommer dela av mig av tips för att öka din livskvalitet. Jag kommer fokusera på mer mjuka värden här då fysisk träning inte allt för att skapa en god hälsa och välmående. I november fokuserar vi på ”din relation till kost” och under december blir det stress.

På min facebooksida och här på bloggen kommer jag fortsätta dela med mig av bl.a träningstips.

Mitt mission är att hjälpa dig att finna mer ork och glädje i vardagen genom mental och fysisk träning. Så att du kan utnyttja din fulla potential och leva det liv du drömmer om.

Jag önskar dig en fin dag!

6 kommentarer

    • marialavestedtsegeblad säger:

      Bra insikt! November kommer försvinna men varför inte göra det bästa av den när den nu ändå är här ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *