Kom igång med träning – Att gå från att känna att ”jag borde” till ”jag vill träna”

Du kan läsa de första kapitlen genom att fylla i dina uppgifter nedan.Det här är e-boken med mottot att den bästa träningen är den träning som blir AV. Det här är boken för dig som är trött på att träningen sällan eller aldrig blir just av, som är sugen på att komma igång och hitta ett sätt som funkar för dig. Så du kan vara stolt över dig själv istället för konstant frustrerad eller besviken på dig själv att det gick ännu en dag, en vecka, en månad eller ett år utan att du uppnådde de önskemål du har med träningen.
Det här är boken för dig som är redo att sänka kraven och skapa en plan för att träningen ska bli en naturlig del av livet istället för ett ”jag vet att jag borde…” Det här är boken för dig som vill känna ”Heja mig, jag fixar det här!”
Du får direkt tillgång till e-boken