Inne Stark

Start 7 december.

Under perioden december-februari så adderar jag ett inomhuspass men namnet hänvisar även till att detta är en möjlighet för dig att bli starkare och lugnare inombords genom enkla, mjuka rörelser men även meditation och reflektion tillsammans med de andra deltagarna.

Detta är en klass som består av tre delar;

  1. Vi startar med rörelser som gör kroppen mjukare och smidigare men även hjärnan lugnare. Här har vi fokus på funktionella rörelser som är influerade av t.ex yoga för att du ska vara i kroppen. Har du aldrig yogat förut så är det inga problem.
  2. Därefter mediterar vi en stund tillsammans. Vi använder oss av andning och jag guidar dig för att du ska kunna slappna av och lyssna inåt. Vill du förhöja upplevelsen finns möjlighet att prova några av mig utvalda eteriska oljor.
  3. Vi vaknar till mjukt, dricker te och pratar om våra reflektioner och tankar.

När startar denna grupp? Måndag den 7 december.

Vilken tid? Klockan 19-20.30

Hur ser fördelningen ut mellan de tre delar som klassen består av? Cirka 30 minuter vardera.

Vad behöver jag ta med? En vattenflaska, en mysig och varm tröja och/eller filt om du vill ha till meditationen. En kopp te teet. Jag tar med musik, träningsmattor, te, mjölk och honung.

Vad kostar det? Totalt 1350 kr för 9 tillfällen

Vilka datum är dessa 9 tillfällen? Den 7, 14 och 21 december samt 4 och 18 januari men även 1, 8, 15 och 22 februari.

Var sker träningen? Inomhus i Torvalla danslokal. Detta är en lokal som är 10 x 15 meter. Jag kommer dock sätta ett maxtak på 10 personer då jag vill att alla ska få ordentligt med utrymme under rörlighet och meditation att hitta sitt space men även för att det blir mysigare när vi samlas med våra tekoppar efteråt. Första 10 att anmäla sig får plats.

Minimum fyra anmälda annars kommer denna klass inte bli av och du kommer då bli meddelad minst 3 dagar innan. Varmt välkommen med din anmälan och eventuella frågor. 

Här kan du läsa de allmänna villkoren

Ja vad kul, jag vill vara med!!

 

Verification