Inne Stark

Inne Stark

Namnet hänvisar inte bara till att vi tränar dessa pass inomhus, utan även att detta är en möjlighet för dig att bli starkare och lugnare inombords genom enkla, mjuka rörelser men även meditation för att balansera en stressig vardag och skapa utrymme för reflektion.

FÖR DIG SOM VILL sänka tempot och ge ditt nervsystem en bättre möjlighet till balans och återhämtning. Denna klass har jag skapat då jag länge sett ett behov av att få lära sig att lyssna på kroppen, blir bättre på att lyssna inåt istället för att söka svaret efter hur andra gör och känna trygghet i gemenskap med likasinnade.

Detta är en klass som syftar till att göra dig starkare i både kropp och sinne och få dig att släppa taget om prestationsångest och oro att inte vara bra nog. Här får du utrymme att vara dig själv i vilken dagsform du än är i.

Jag har jobbat med träning och stresshantering i många år och vet att det är ett effektiva och välbehövliga redskap att kombinera men i en värld där många – kvinnor framförallt – förlorar sig i känslan av att inte duga eller vara tillräcklig blir det ännu viktigare att möta sig själv med värme och mjukhet för att känna dig levande och inte bara kämpa för att överleva.

Detta är en klass som består av tre delar;

  1. Vi startar med rörelser som gör kroppen mjukare och smidigare men även hjärnan lugnare. Här har vi fokus på funktionella rörelser som är influerade av t.ex yoga för att du ska vara i kroppen. Har du aldrig yogat förut så är det inga problem.
  2. Därefter mediterar vi och slappnar av en stund tillsammans. Vi använder oss av andning och jag guidar dig för att du ska kunna slappna av och lyssna inåt. Vill du förhöja upplevelsen finns möjlighet att prova eteriska oljor.
  3. Vi vaknar till mjukt, dricker te och pratar om våra reflektioner och tankar.

  • Söndagar med start 21 november i Torvalla B-hall. Jag möter er i huvudentrén till Torvalla sportcentrum för att guida er rätt.
  • 5 tillfällen/söndagar

Vilken tid? Klockan 19-20.30, varav den sista halvtimmen dricker vi te och pratar.

Vad behöver jag ta med? En vattenflaska, en mysig och varm tröja och/eller filt om du vill ha till meditation/avslappning. Jag tar med musik, träningsmattor, te, mjölk och honung och kopp att dricka i.

Vad kostar det? Totalt 899 kr för 5 tillfällen som kan delas upp vid behov och meddelas i anmälningsformulär nedan.

Sista anmälningsdag för att delta på denna klass är 16 nov

Anmälan behöver vara mig tillhanda senast fredag 17 nov. 

Här kan du läsa de allmänna villkoren

Ja vad kul, jag vill vara med!!

 

Verification