Handbok för att må bra

Alltså tacksamhet!!
Jag har verkligen övat och övat hela december. Jag har verkligen insett hur dålig jag varit på att känna det och hur mycket bättre det känns nu. Ikväll känner jag verkligen hur det sugits in i mig. Jag behövde verkligen den här kalendern! Så lätt att ta allt för givet varje dag, men nu, nu är jag riktigt tacksam för allt, stort som smått. Tack! ❤ – Sofie

Alltså idag är jag så lycklig vågen visade för första gången på åratal TVÅSIFFRIGT!! 2019 here I come – Ing-Marie

Den 24e december avslutades min julkalender. En vänlig påminnelse för att komma igång med träning och bli starkare inifrån och ut. Det har varit så enormt uppskattat av kvinnorna i min facebookgrupp Träning för livet – för kvinnor mitt i livet där jag hållit denna. Då den varit så populär så bestämde jag mig för att göra en e-handbok av den för att förenkla din väg till en bättre självkänsla och liv. 

Är du redo för en förändring, för att må bra?

Efter ditt köp är genomfört så skickas du till en lösenordsskyddad sida där du kommer hitta din handbok och affirmationsinspelning, en vanekalender som passar denna bok och filmade instruktioner för samtliga träningsövningar. Lösenord kommer på den mail du uppgett i betalningsprocessen.

Julkalendern och nu boken kom till för att jag förstår din frustration att det känns som ett steg framåt och sedan fem steg bakåt. Jag förstår din oro att du aldrig kommer känna igen dig själv igen efter att ha varit utmattad eller närapå. Jag förstår hur det är att vara TRÖTT trots att du själv inte tycker att du borde vara det.

Med små insatser varje dag kan du få STORA RESULTAT SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV och det här är hur jag gjort för att ta mig förbi och igenom min utmattning. Så jag gjort för att gå ifrån missmodig och orkeslös till harmonisk och nyfiken på livet.

Genom att göra lite men ofta blir det inte ytterligare en stressfaktor men ger dig ändå hållbara och långsiktiga resultat. Precis det jag önskar för dig.

Denna handbok kommer ta dig igenom 21 dagar med uppgifter för att få dig att må bra. Varför 21 dagar? För att det finns en teori om att det tar 21 dagar att förändra en vana, ett beteende. Jag vill att du ska bli mycket bättre på att prioritera dig och din hälsa än vad du är. Men uppgifterna i denna handbok kan du använda om och om igen. Jag har använt dessa för att rehabilitera mig från min utmattning, men fortsätter än idag 2.5 år efteråt att använda dessa väldigt framgångsrikt.

Det du kommer få ta del av är;

  • Affirmationer, positiva påståenden för att omprogrammera din hjärna till att se möjligheter istället för hinder. En affirmation är en medvetet vald, positiv instruktion till dig själv som hjälper dig att skapa det du vill ha, eller ha mer av i ditt liv.
  • En inspelad meditation med affirmationer på cirka 5 min som du för bästa effekt kan lyssna på flera gånger om dagen.
  • Träning för att komma igång med hälsosamma rutiner och stärka din kropp. Det gör ont att vara svag i kroppen.
  • Tacksamhet, att lära mig att känna tacksamhet har nästan på egen hand förändrat mitt liv det bättre. Att känna dig tacksam för det du har, istället för stress och frustration över det du inte har, ger dig mer ork och energi att fokusera på att njuta mer av det du har.

Har du gjort ditt beslut, är du redo för 21 dagar till bättre självkänsla och liv?

Efter ditt köp är genomfört så skickas du till en lösenordsskyddad sida där du kommer hitta din handbok och affirmationsinspelning, en vanekalender som passar denna bok och filmade instruktioner för samtliga träningsövningar. Lösenord kommer på den mail du uppgett i betalningsprocessen.