Hälsocoachning

NULÄGE

Jag har titulerat mig som personlig tränare och löpcoach i 6 resp 3 år nu och jag har älskat varje sekund av det. Det har utvecklat mig både i min yrkesroll och sporrat mig att lära mig mer hela tiden för att ge dig bästa resultat och hjälpa dig att uppnå dina mål. Men även som privatperson. Alla de hundratals (kanske även tusentals med tanke på att jag jobbat med träning och hälsa i snart 20år) människor jag mött har lärt mig något om att coacha. Och jag har landat i insikten att jag är bra på det utifrån de kunskaper från studier jag engagerat mig i men även genom den livserfarenhet jag fått av mina misstag och lärdomar, och den tid och kraft jag lagt ner i min egen personliga utveckling. Ett alltid pågående projekt. Mitt liv har innehållit depression, sorg och utmattning men jag har aldrig gett upp. Alltid haft en känsla inom mig att det kan bli bättre, men jag har behövt mycket hjälp på vägen. Ensam är inte stark.

Jag har studerat och jobbat med metoder och mental träning för att komma dit jag är idag, på en plats där mitt hjärta är med till 100%. Jag har varit i kontakt med terapeuter och coacher i många timmar för att rensa ut mina tidigare hinder för hälsa och välmående och fört dialoger om resurser och styrkor. Allt det har tagit mig hit, där jag är idag. I ett liv där jag ser mig om och är så vansinnigt tacksam för allt jag har, allt jag har uppnått. Och för att jag har modet och nyfikenheten att fortsätta jobba vidare mot nya mål.

Och jag vill så gärna dela med mig av dessa insikter och kunskaper för att få dig att nå dina mål.

  • Vad är det som gör att du inte kommer igång med träningen?
  • Varför tar du beslut som går emot dina egna värderingar?
  • Vilka är dina resurser och styrkor?
  • Vad är din stora dröm?

DRÖMLÄGE

Jag vill gärna hjälpa dig att komma närmare ett liv som du drömmer om vare sig det är mental eller fysisk träning. Därför börjar jag nu med att erbjuda hälsocoachning. Detta kommer att göras online genom Competencer via video eller telefon, så du kan befinna dig var du vill i mötet med mig.

För att hjälpa mig att utveckla denna tjänst kommer jag att starta en fokusgrupp på 10 personer som får ett rabatterat pris som tack för att ni ger mig feedback på vad ni anser om denna tjänst. Ordinarie pris är 750 kr för 55 min men du betalar bara 500 kronor om du är en av dessa 10 personer. Du kan även boka 15 min konsultation, oavsett om du tillhör fokusgruppen eller ej, för att känna av om personkemin stämmer och ta del av mitt arbetssätt och tankar hur jag kan hjälpa dig.

Genom att klicka här på den blå texten kan du boka tid och se lediga tider. Tillhör du fokusgruppen får du en rabattkod av mig för att använda vid bokning.

Detta erbjudande och samtal gäller under juni-augusti och kan påbörjas from den 13 juni. Du kan totalt boka 3 tillfällen för det förmånliga priset. Idag finns lediga tider upplagt för juni men jag kommer inom kort att fylla på för juli och augusti också. Coachningen sker endast dagtid är min långsiktiga tanke. Men är det så att du endast kan kvällstid och gärna vill vara med i fokusgruppen så meddela mig det så försöker vi lösa det.

Först till kvarn. Maila mig på maria @ liltraining.se för mer information eller för att anmäla dig till fokusgruppen.

Jag ser fram emot att höra av dig!!

Anmälan till fokusgrupp

 

Verification

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.