Hälsocoachning

 • Känner dig stressad över att du har för mycket att göra och för lite tid?
 • Känner du dig frustrerad att du inte kommer igång med träningen som du önskar eller att du inte får några resultat?
 • Har en känsla av att du inte har kontroll över ditt liv utan det bara ”händer”?
 • Behöver du lära dig att säga nej? Men också ja när det pirrar i magen men rädsla får dig att tveka? Är jag bra nog?
 • Har du svårt att somna på kvällarna eller vaknar på nätterna med myrornas krig i huvudet?
 • Vill du ha hjälp att med enkla medel skapa en förändring som ger dig mer ork, glädje och harmoni?

 • Att jag är lat om jag vilar
 • Mitt värde som mamma och person baseras på mina prestationer istället för den jag är
 • Jag kände mig konstant otillräcklig och skämdes för allt jag inte ”klarade av” allt som ”alla andra tycktes klara av”
 • Jag var helt enkelt värdelös, inte bra nog

Och har du dessa sanningar så spelar det ingen roll hur många hälsoinsatser du gör. Du kommer alltid hitta ett sätt att självsabotera för dig själv. Det är därför du slutar varje gång du gör något som du mår bra av, för det är inte linje med din ”sanning”. Eller så gör du det inte alls, men skyller på att du har brist på motivation.

Jag hjälper dig med detta utifrån denna RIKTIGA sanning!

Jag känner att jag kan ge dig mycket positiv energi och konkreta verktyg för att ge dig en skjuts i rätt riktning för att du ska må bättre. Min mission är att kvinnor mitt i livet ska bli bättre på att ta hand om sig själva, tillåta sig att säga nej och skapa utrymme för det du behöver och önskar för att göra ditt liv och din hälsa bättre. Att träna dig till att följa ditt hjärta istället för vad du tycker att du ”borde” och ”måste”.

Jag vill stötta och guida dig att förstå att du är VÄRD att må bra, att du DUGER precis som du är. Att din känsla av otillräcklighet är en ”sanning” du skapat som håller dig nere i en ond spiral där du inte finner vägen ut till ett enklare, bättre. roligare och mer harmonisk liv. Du är värd så mycket mer än så, det är din tur nu!

Jag utgår alltid från din situation i vårt samtal och ger dig tips och råd som jag upplever passar DIG.

..när jag gick in i väggen april 2016 var att jag inte bad om hjälp. Jag trodde att jag behövde lösa alla mina problem själv. Som om allt som hände mig var mitt fel, och därmed min uppgift att lösa. Jag önskar att jag släppt på skammen och prestationsångesten och pratat med någon, bett om hjälp. Fått just den här hjälpen som jag erbjuder med denna tjänst. Det hade förändrat allt.

Det har förändrat allt att jag har bett om hjälp och fått den.

Den här tjänsten passar dig som;

 • Vill ha hjälp men förstår inte hur du ska kunna skapa en förändring eller ens var du ska börja
 • Har en dröm men har ännu inte lyckats komma dit
 • Som förstår att du går på en farlig väg där du riskerar att bränna ut dig och vill stoppa det skenande tåget nu
 • Som har varit utmattad och behöver prata med någon som förstår och som därifrån kan du dig enkla, konkreta och effektiva verktyg för att snabbt förenkla och förbättra ditt liv

Den här tjänsten passar inte dig om;

 • Du inte är redo att göra något för att förändra ditt liv.
 • Bara vill älta dina problem

Det här är tjänsten som kan förändra ditt liv, om du är redo att följa de tips och råd som du får av mig. Min ambition är att förenkla för att minska stressen, förtydliga för att minska frustration och förbättra så du kan höja din energi och livskvalitet för att må bra.

Det är så många kvinnor som redan fått fantastiska resultat och jag är så glad och tacksam för dem. Läs om några nedan.

Jag ser tydligt vad du behöver och hjälper dig förstå och bjuda in träning, återhämtning, sömn och det du behöver och mår bra av för att skapa ett bättre liv och hälsa utan att det känns som ett stort projekt.

Jag lär dig prioritera dig själv, jag visar dig hur du ska göra för att bli stark, pigg och glad. Jag lyfter dig och ger dig stöd så att du kan stå stadigt på egna ben. Hitta den kraft du behöver och önskar för att förenkla, förändra och förbättra ditt liv.

Detta ingår;

 • 3 samtal om max 2 timmar som du disponerar som du vill under en period av 3 månader/12 veckor
 • Avstämning varje vecka med tips från coachen för att skapa en plan som passar dig och dina förutsättningar. Detta är för att uppmuntra dig att göra jobbet mellan våra samtal. Jag uppmuntrar dig till självledarskap.
 • Möjlighet att kontakta mig när som (jag svarar så snabbt jag kan vilket innebär att det dröjer längre tid under kvällar och helger) för att ställa frågor och få stöd vid behov

Pris 4499 kr eller 1499 kr per månad med 3 månaders avbetalning.

Är du nyfiken att veta mer och/eller känna efter om denna tjänst är något för dig så boka en kostnadsfri konsultation på ca 30 minuter. Det kan du göra här nedan

Jag ser fram emot att prata med dig!!