Gruppcoachning i personlig utveckling

Då har du kommit rätt!

Personlig utveckling har förändrat mitt liv. Från deprimerad, utmattad och missmodig till trygg, harmonisk, nyfiken på livet och ser möjligheter istället för hinder. Jag har coachat mig själv och mina klienter på det här sättet i många år och kommer fortsätta så länge jag lever för att det ger så bra resultat. Det har förändrat mig på insidan, hur jag mår, hur jag känner för mig själv. Och det i sin tur har gjort att livet som jag lever nu ser väldigt annorlunda ut än för 10 år sedan. Den personliga utvecklingen genom mental träning har gett mig en väldigt bra självkänsla. Och därmed gett mig styrka att skapa det liv jag vill ha, och behöver för ett liv med mer kvalitet och bättre hälsa.

Det handlar om att söka svaren inom sig själv för att bli den bästa versionen av dig själv. Som står stadigt med båda fötterna på jorden och vet vad du är redo att kompromissa med och vad du inte är redo att kompromissa med. Som kan kan säga nej utan att lida alla helvetets samvetskval. Som blir handlingskraftig istället för överväldigad och missmodig. Som istället för frustration, oro och ångest känner glädje, nyfikenhet och tacksamhet.

Detta kände Anna efter bara 5 dagar. Tänk om du fortsatte med denna process i flera veckor, månader, ja för resten av ditt liv. Vilka resultat du skulle få, massor av möjligheter och kraft att förändra ditt liv i önskad riktning.

Är du redo att förändra ditt liv?

 

Hur går det till? Coachningen sker i en facebookgrupp. Varje vardag får du en uppgift att göra som tar 15-30 minuter. Uppgifterna kommer vara inom olika teman; tacksamhet, självkänsla, mod, rädsla osv. Jag kommer även dela med mig av affirmationer som du får reflektera över. Jag är även med aktivt och delar mina insikter och det jag kommit fram till uppgifterna.

Vad är nyttan med att göra detta i grupp? Ensam är inte stark, tillsammans är vi starka! Genom att skriva ner dina svar för dig själv (prio 1) OCH dela dem med gruppen så meddelar du för dig själv och resterande i gruppen att detta står du för. Du får träna på att stå upp för dig själv, din hälsa och ditt liv i en grupp av likasinnade. Du är helt trygg, det finns inga rätt eller fel, vi är alla där av samma anledning.

Jag blir stressad av tanken på att göra något varje dag, kommer jag komma efter om jag inte gör det? Om du inte kan en dag eller två är inte hela världen, nej du kommer inte komma efter. Alla uppgifter kommer sammanfattas per vecka och ligga som separata filer i gruppen så att du kan ta i ditt tempo. Men att göra lite men ofta kommer vara det som skapar en rutin av detta och möjliggör fantastiska resultat. Och att följa med varje dag gör att du kan ta del av dina medmänniskor som du delar denna grupp med, och få massor av inspiration och stöd av deras svar.

Det här är helt nytt för mig. Vad ska jag göra, vad behöver jag? Genom att svara på olika frågor eller uppgifter kommer du börja söka efter svaren inom dig som du just nu inte har för att komma dit du vill. Då skulle du inte sitta och läsa detta nu. Genom att öka din självkänsla skapar du en stabil grund för dig själv att stå på för livet. Det blir lättare att ta svåra beslut, det blir lättare att hantera din vardag och dess utmaningar och det blir lättare att njuta av livet. Det enda du behöver är penna och papper.

Varför håller du fortfarande på med detta efter 10 år, borde du inte vara klar nu? Precis som med kondition eller styrketräning är självkänsla färskvara, det behöver fortsätta tränas för att ge önskade resultat. Och ser jag tillbaka 10 år så har mitt liv förändrats radikalt mycket till det bättre, och fortsätter göra hela tiden, med hjälp av att jobba med min personliga utveckling. Så jag har inga planer på att sluta.

Hur länge pågår denna gruppcoachning? Så länge som du vill och har glädje av den. Du kan se det som ett mentalt träningsgym online som du betalar medlemskap för per månad. Utan bindningstid.

Om jag inte längre vill vara med i gruppcoachningen, hur gör jag då? Du kan säga upp ditt medlemsskap närsomhelst. Du bara mailar mig på hej@marialavestedtsegeblad.se så hanterar jag och bekräftar din uppsägning inom 48 timmar. Skulle en dragning hinna ske mellan din uppsägning och min hantering av denna så kommer jag återbetala denna summa. När du säger upp ditt medlemsskap så kommer du ha tillgång till facebookgruppen resterande period av den betalda månaden.

Vad kostar det? Det kostar 495 kronor i månaden, denna summa dras automatiskt från det kort som du väljer att betala med.

Men hur vet jag att jag gör rätt för att få några önskade resultat? Det finns inget rätt eller fel. Men jag ger feedback till alla som delar med sig av sina insikter. Och en gång i veckan gör jag en livecoachning (på söndagar kl 18.30) där jag ger feedback på veckans uppgifter och delar med mig av min historia kopplat till hur jag använt dessa för att förändra och förbättra mitt liv helt ofattbart mycket. Här har du chans att ställa frågor inför, under eller efter livecoachningen.

Kan jag gå med i gruppcoachningen närsomhelst? Nej jag släpper bara in nya medlemmar vid några tillfällen per år. Detta meddelas i mina sociala mediakanaler.

Instagram @marialavestedtsegeblad.se

Facebookgrupp @Träning för livet

Oh Maria, jag känner mig sugen men är fortfarande inte helt säker om detta är rätt för mig. Jag förstår, ingen fara. Vad du kan göra är att prova det helt kostnadsfritt i 5 dagar för att se om det är något för dig. Gå med i denna facebookgrupp så hittar du de 5 dagarna genom att klicka HÄR

Har du några andra frågor som du inte fått svar på ovan så fyll i formuläret längst ned så återkommer jag så snart jag kan!

Jag undrar över detta Maria

 

Verification