Ett nytt kapitel i mitt liv

Bildligen talat.

Så det här hände. Jag läste boken Hitta din sanna story av Katrin Sandberg, aka storycoachen, och gjorde reflektionsövningarna. Jag kände mig lugn, avslappnad och samtidigt förväntansfull.
Helt plötsligt får jag en idé. Jag har precis skrivit att jag längtar efter något särskilt spännande att se fram emot.
Jag reser mig och hämtar datorn. Utan att riktigt förstå hur har jag skrivit inledningen till en bok. Fingrarna bara dansar över tangenterna, och jag känner stort flow och glädje.
Vill du läsa vad jag skrev? Jag har delat det här nedan. Ge mig gärna feedback vad du kände efter att ha läst den första sidan.

Det är dags att vakna nu.

Den här boken handlar inte om att vakna upp tidigt på morgonen, utan att vakna upp och bli medveten om hur du lever ditt liv. Att du följer ditt hjärta och inte samhällets förväntningar och normer.

Boken är till dig som är mamma. Eller pappa också för den delen, men nu råkar det vara så att jag jobbat till 99 % med kvinnor under de 20 år jag jobbat med träning och hälsa och därför kändes det naturligt att döpa den så. Men du som mamma OCH pappa har stor nytta av att läsa denna. Och är ni föräldrar som gör detta tillsammans och diskuterar det ni reflekterar över det ni läser i boken så har ni enorm möjlighet att bli helt fantastiska förebilder för era barn. För de gör som bekant inte som ni säger, utan som ni gör.

Detta är en bok som riktar sig till dig som är intresserad av att göra en resa i personlig utveckling. För dig som känner att du står och stampar, känner dig frustrerad utan att riktigt veta varför eller vad du ska göra åt det. För dig som känner att livet borde handla om något mer än jobba, betala räkningar och stressa över hur du ska hinna med allt du vill men som aldrig tycks finnas energi, tid eller pengar heller för den delen över till. Och för dig som är less på att ha en massa höga krav på dig själv. Hur du borde se ut, vad du borde jobba med, vilka du borde umgås med toppat med alla måsten som diska, städa, klaga över hur du ser ut och hur du mår.

Jag skriver denna bok för att dela med mig av den resa jag gjort genom livet. Jag påbörjade min personliga utveckling för över 15 år sedan. Jag har läst massor av böcker, bloggar och artiklar i ämnet för att få veta mer, förstå mer och känna mig trygg i att implementera det jag kommit fram till i mitt liv. Det har varit en lång process som också innehållt en utmattning. Men idag är jag tacksam för alla ups and downs i mitt liv. Jag inser nu att de som varit och de som komma skall ingår i processen.

Jag mår skit vissa dagar, och andra dagar känns det som jag skulle kunna skutta uppför Mount Everest utan problem. Det är ok, det är också en del av processen. Förvänta dig inget, det är ingredienser som ingår i att vara människa.

Häng med så lär jag hitta dina vägar för att vakna upp och leva det liv DU drömmer om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.