Eteriska oljor

Innan jag provat så trodde jag inte att det var möjligt men dessa små flaskor med eteriska oljor har hjälpt mig att må bra på riktigt. De har blivit pricken över i för att hantera stress, hjälpa mig sänka förklimakteriella symptom, sova bättre och minska smärta i nacke och axlar från stress. Är det något du också önskar? Då tycker jag du ska fortsätta läsa!

Allt började när jag gjorde en NPF utredning och började förstå att jag skulle bli diagnostiserad med ADHD. Jag visste redan att jag inte ville prova medicin men insåg att jag behövde hitta ett alternativ att addera till fysisk aktivitet, sömn, meditation och personlig utveckling.

Och då kom oljorna in i mitt liv. Jag köpte ett startkit från Young Living med 12 eteriska oljor och en diffuser. Jag hade provat i en månad när jag insåg att detta ville jag jobba med så mycket hjälp som jag snabbt fick av oljorna att öka min hälsa och mitt välmående.

När jag köpt mitt startkit så förstod jag också vilken enorm möjlighet detta är att gå mot en mer giftfritt liv och hem då Young Living har produkter för hud-, och hårvård, städning, diskmedel, smink m.m m.m. Så det är inte bara oljor. Och då valde jag att gå med i Essential Rewards, vilket är en månatlig prenumerationstjänst där du själv väljer ut vilka produkter du vill få hem till dörren en gång i månaden för att stötta dig och familjen.

Om du inte redan gör det så rekommenderar jag dig att följa mig på instagram där jag dagligen delar med mig av hur jag använder oljorna i min vardag för att vara och må mitt bästa jag.

Vanliga frågor och svar;

Hur vet jag vad jag ska använda oljorna till och hur? Det är viktigt vem du signar upp dig med! Bakom mig har jag ett enormt team och massor av resurser till hjälp. Facebookgrupper med videos och kurser inom massa områden. Handlar du via mig får du mig som guide och jag finns med dig hela vägen och svarar på alla dina frågor som kommer upp. Vi startar där du är – helt ny med oljorna eller kanske redan bekant. Du får också ett välkomstpaket från mig med en liten bok om eteriska oljor och två roller som passar dig utifrån dina behov.

Du kan använda oljorna på tre olika sätt;

Och så här kan du applicera dem;

Funkar verkligen oljorna? Det är så viktigt att välja en bra olja. Oljor som butikerna påstår vara rena oljor kan ha så lite som 5% olja i sig och ändå få kallas rena. Resten fylls ut med billiga kemikalier som vi inte vill ha på kroppen och de ger inte heller den önskade effekten. Young Livings oljor är 100% rena och kontrolleras genom Seed to Seal vilket är deras kvalitetssäkring att genom flera tester kontrollera att deras slutprodukter av högsta och renaste naturliga kvalitet som du som kund kan vara säker på har framställts med hjälp av omsorgsfullt odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder – de tre pelarna i Seed to Seal. När du använder dem regelbundet kommer du också förstå hur bra de fungerar.

Behöver jag verkligen alla 12 oljorna som kommer med startkitet? Oljorna i startkitet är utvalda favoriter inom sömn, stresshantering, matsmältning, känslo- och immunsupport. Jag använder mig av alla på en frekvens av dagligen eller väldigt ofta på olika sätt. Jag kommer hjälpa dig vilka du behöver för att stötta dina behov.

Nedan ser du tre olika startkit som finns tillgängliga att välja mellan. Det är oljorna med diffuser, städpaketet med Thieves eller med Ningxia.

Hur kommer jag igång? Startkitet är helt klart bästa sättet. Så förmånligt då du betalar 1587kr för alltihop men det är värt hela 3429kr! Då startkitet är kraftigt rabatterat tjänar du inte på att köpa några få oljor för att börja. I startkitet får du 12 oljor, du väljer vilken diffuser du vill ha och lite annat är vad du får hem på bara ett par dagar!

Kostar det något att vara medlem? Nej det kostar ingenting och du binder inte upp dig på något sätt! Köp en gång, varje månad eller precis när du vill. Gå med i Essential Rewards för att få poäng, billigare frakt och promos varje månad men även här – inget bindande! I bilden nedan ser fördelarna med Essential Rewards i jämförelse om du handlar enstaka tillfällen.

Kan mina barn använda oljorna? Ja. Dock beroende på ålder så kan de behövas spädas ut med vad vi kallar bärarolja som är tex jojoba, hampfrö-, eller mandelolja. Från 13 års ålder ska detta inte behövas om du inte själv upplever att ditt barn har känslig hud då det är inga kemikalier eller syntetiska material i oljorna.

Young Living har även en serie för barn som heter Seedlings.

Min familj tycker det luktar för starkt när jag diffusar oljorna, kan jag inte använda dem då?

Jodå men då oljorna är väldigt kraftfulla och högkoncentrerade (eftersom de innehåller endast rena oljor och ingen utfyllnad) så i början kan det vara en bra idé att ta en droppe istället för de tre-fyra dropparna som rekommenderas i de recept som du får i den lilla boken om eteriska oljor som du får av mig när du köper ditt startkit för att komma igång. Låt dem vänja sig sakta men säkert så brukar det gå bra sen.

Måste jag sälja oljor för att få handla dem? Nej. Att bli återförsäljare är helt frivillig men det är en fantastisk möjlighet du får så fort du köpt ditt startkit. Jag berättar gärna mer, men det är bra att veta att du behöver inte köpa upp något lager att ha hemma. Den enda investeringen du gör för att komma igång och jobba med Young Living är att köpa ett startkit.

Efter det finns massor av resurser tillgängliga för att hjälpa dig så du behöver inte uppfinna några nya hjul. Du kommer även ingå i ett team av andra kvinnor som valt att ta detta steg, och som dagligen stöttar och hjälper varandra uppnå sina mål vare sig det är en extrainkomst du söker, kunna betala för Essential Rewards eller gå hela vägen till toppen.

Har du en fråga som inte besvaras här eller känner dig redo att göra en investering för din hälsa och välmående genom att köpa ett startkit?

Då är du varmt välkommen att kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan så återkommer jag inom 24 timmar och hjälper dig!

Fyll i dina uppgifter här

 

Verification