En vänlig påminnelse – vanekalender

Mellan den 1-24 december bjuder jag in dig till årets julkalender som jag valt att kalla en vänlig påminnelse. Med enkla och tidseffektiva metoder så kan du skapa en ny god vana att ta hand om dig själv för att få må bra och bli starkare, piggare och gladare.

Till denna bjuder jag dig även på en vanekalender för de dagliga uppgifterna för att uppmuntra och underlätta för dig att göra dessa.

Här hittar du den; En vänlig påminnelse – julkalender

Om du inte redan gått med i min facebookgrupp Träning för livet – för kvinnor mitt i livet där denna kommer ta plats så gör det genom att klicka på bilden här nedan. Vill du läsa mer om julkalendern så kan du läsa om den HÄR

Klicka på denna bild för att komma till facebookgruppen och investera i att hantera din stress och öka din livskvalitet under december