Bootrun

Träningsglädje, gemenskap och äventyr året runt. Med inriktning på löpning och funktionell träning med himlen som tak. Denna träning sker i Handen, söder om Stockholm.

Bootcamp start 6 juni kl 18.30 Rudans Gård

Den 6e juni startar jag upp ett Bootcamp i Handen. Som kommer vara 1timme kl 18.30 på onsdagar. Ingen löpning som så, utan fokus på styrketräning men även övningar för att bättra på ditt flås. Övningar som passar alla (alla som är skadefria) och går att justera vid behov. Med fokus på träningsglädje, gemenskap och att utmana dig till nästa nivå i din träning.

För att få en stark kropp för alla löppass under semestern. Eller varför inte ett kartotek av övningar att ta med till sommarstugan eller bara komma in i rätt mindset och bli inspirerad att fortsätta träna din kropp även när du är ledig? Jag skapar en facebookgrupp för samtliga anmälda så vi kan peppa och snacka med varandra i veckan om du har frågor som du behöver mitt svar på eller träningskompisarnas glada tillrop för. Där kommer upplägg på veckans två pass att delas för dig som vill upprepa och njuta mer av dem.

Plats; Rudans Gård! Vi ses vid Ormteaterns scen. Här finns möjlighet att byta om inomhus, gå på toaletten och fylla på vattenflaskan. Dock ej dusch.

Pris 495 kronor eller 595 kronor om du vill ha en e-bok om kroppsviktsträning (värde 199 kronor) utöver 4 träningspass. Fyll i nedan i din anmälan (bindande) vilket du föredrar. Betalning sker i samband med start, en faktura skickas ut till dig på startdatum som ska betalas inom 10 dagar.

OBS Minst 10 anmälda för att jag ska starta bootcampen

 

 

 

 

 

 

Ja vad kul med styrketräning utomhus i juni!! Jag vill vara med (anmälan är bindande och kan endast återtas med läkarintyg)

 

Verification