5 min träning för alla!

Jag blev tipsad om en app som heter 7min workout. En himla bra grej tycker jag som gör träningen lättillgänglig. Den är pedagogiskt upplagd med tydliga instruktioner för övningar och hur länge de ska göras. Kan vara värt att kolla in om det är något för dig.

Min utvärdering av appen

MEN som personlig tränare var jag inte helt nöjd med val av övningar. Jag tyckte också att det var lite snålt att endast bjuda på ett pass.

Den gav mig en idé

DOCK ledde det till en idé. Att med inspiration från denna app göra egna träningsvideos som är 5 min långa eller upp till 30 min eller mer om du så orkar och vill. Men 5 min möjliggör att få till träningen varje dag och lite är bättre än inget.

Träning som passar alla, gratis och när det passar dig

OCH dessa 5 min träningspass kommer att vara på olika teman, tex mage (core), styrka ben och rumpa, kontorsträning för stela nackar och ömma ryggar. Men också kondition, funktionell rörlighet och överkroppsstyrka. Hur bra låter inte det?!!

Det här är ett projekt som jag påbörjar idag, så hoppas kunna dela med mig av ett pass så snart som möjligt och kommer fylla på med tiden. Det kommer därmed att finnas ett kartotek av träningspass på 5 min som du får ta del av GRATIS närsomhelst du behöver inspiration. Hur bra låter inte det?!!

Har du önskemål på teman? Skriv gärna en kommentar eller maila mig på maria@liltraining.se

Hoppas du får en härlig fredag i solen. Nu är det sommar!

2 kommentarer

  1. Åsa säger:

    Underbart 🙂 nu när jag gjort min vikt resa och håller på med en hälso resa och har gått ner 25 kg sedan januari så behöver min kropp stärkas…. jag vet bara inte hur … är trött på samma sak varje dag .. de ända jag just nu mår bra av är att springa , men måste ju stärka kroppens muskler också .

    Så de vore underbart att få någon form av armar och mag träning 🙂

    • marialavestedtsegeblad säger:

      Heja dig! Det tyder på stor motivation och pannben att göra den resa. Hoppas jag kan inspirera dig vidare med mina träningspass. Och tack för att du var så modig och delade med dig så ärligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.