Jag har haft problem med ryggen ett tag nu, och det har bara eskalerat. I diskussion med min fysioterapeut som jag gått hos sen februari så pratade vi om att jag har en nervpåverkan som kan utgå från en disk i ländryggen. Disken är också det som potentiellt ställer till det i ryggen. Vi pratade inte så mycket om det dock, och jag kände att hen tog för lätt på detta. Bålens djupa muskulatur har ett stort ansvar att stabilisera ryggen så därför valde jag att få en second opinion. Gå till en expert på området. Så jag bokade tid för ultraljud på Hela kvinnans klinik och Katarina Woxnerud. Kvinnan som skapat mammamageappen och som jag utbildat mig till mammamagetränare hos. Dels för att få insikt i hur bra jag är på att aktivera mina muskler i den regionen och kontrollera min separation efter att ha varit gravid två gånger.

Följ med innan och efter mötet.

8 thoughts to “Ultraljud på Hela kvinnans klinik

 • Bengt Larsson

  Spännande

  Svara
  • marialavestedtsegeblad

   Ja det är en väldigt spännande utveckling för mig och många andra kvinnor med denna hjälp!

   Svara
 • AngelicasVärld

  Men så spännande!! Ja å hoppas ryggen blir bättre!!

  Svara
  • marialavestedtsegeblad

   Verkligen! Och det kommer den säkert bli, bara jag inte slarvar med rehabträningen 😀

   Svara
 • Annica

  Spännande! Och jag tror många är lite som ”du”. Man glömmer bort att ge sig tiden att läka helt och hållet. ❤️

  Svara
  • marialavestedtsegeblad

   Ja jag tror du har rätt tyvärr! Jag är väldigt intresserad av att arbeta för att förstå varför och också ändra beteendet 💖

   Svara
 • Helena Roth

  Hoppas att det blir bättre med ryggen!

  Svara
  • marialavestedtsegeblad

   Tack!!

   Svara

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *