Personlig Träning Online

Jag har jobbat som Personlig Tränare Online i snart 4 år och det har varit ett väldigt uppskattat verktyg för mina klienter. Det är toppen att ha sin personliga tränare med sig i mobilen med instruktioner i både film och text med noggrant utvalda övningar specifikt för dina mål.

Hur jobbar jag?

  • Jag planerar utifrån de resurser du har och den tid du vill och kan lägga på träningen varje vecka, och i slutet av varje vecka stämmer vi av för att se hur veckan gått. Du svarar på ett par av mig förberedda frågor varje vecka för att jag ska planera din nästa vecka och vår resa tillsammans fortsätter. Detta för att jag vill se till helheten hur stressad du är, hur du sover osv för att kunna planera din träning på en nivå som både din kropp och knopp uppskattar.
  • Vårt samarbete startar med att du får en kostnadsfri konsultation per telefon på ca 45 minuter. Skulle du dock känna efter detta samtal att vi inte klickar så kan du utan kostnad eller andra förpliktelser avsluta.

Sagt av tidigare klienter som anlitat mig för denna investering i sig själv;

Det som är bäst med dig som pt är att du är lyhörd. Får mig att träna på en hållbar nivå där jag utvecklas. Filmar olika övningar. Återkopplar inom sagd tid, ändrar om för att mina förutsättningar skall bli de bästa. Lizette, småbarnsmamma

Jag har fått ändan ur vagnen och under dessa veckorna med dig tränat regelbundet. Träningen har legat på en lagom nivå och du har peppat och samtidigt berömt när jag själv tyckt att jag inte gjort tillräckligt av något. Ulrika, som tränar för att få må bra

Marias träningsprogram har fått mig i toppform och framför allt hållit mig skadefri! Efter ett antal löparsäsonger som spolierats av skador är det guld värt med en PT som vet hur man ska lägga upp träningen för att senor och ligament ska hänga med. Jag rekommenderar verkligen att anlita Maria för dig som vill komma i form till ett lopp eller bara ta nästa steg i din träning. Mia som skulle satsa på sitt första millopp. Och lyckades med bravur, utan skador och fortsätt hög nivå på både träningsglädje och motivation.

För vem passar detta;

Jag jobbar med dig som;

  • Vill ändra ditt beteende och din inställning till träning och hälsa för att få det till en naturlig del i din vardag. Där du mår bättre och orkar mer.
  • Vare sig du tränar på gym eller hemma, vare sig du har tillgång till utrustning eller ej.
  • Du som känner att du är redo att prioritera dig själv och satsa på att nå dina mål för att komma igång med träningen.
  • Du som känner att du kommit igång med träningen men vill ha hjälp att komma vidare mot mer specifika mål.

Hur går det till?

Varje vecka skickar du en rapport med svar på av mig förberedda frågor och mailar mig. Jag meddelar sedan när din planering är uppdaterad på din privata sida online, som bara du och jag har tillgång till. Vårt samarbete pågår i 12 veckor för att vi ska öka dina förutsättningar för ett hållbart resultat som leder till nya önskade rutiner och självbild.

Är du intresserad?

Är du intresserad att starta ett samarbete för att investera i din hälsa så klicka på bilden nedan för att boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal över telefon på cirka 45 minuter. Du kommer att komma till en sida där du kan välja den tid som passar dig för oss att prata och starta vårt samarbete för att hjälpa dig nå dina mål med hälsa och träning. Skulle jag känna att jag inte är rätt person att hjälpa dig kommer jag meddela detta.