Personlig tränare

Behöver du hjälp att komma igång och nå ditt personliga mål med träningen? Jag erbjuder personlig träning med fokus på helheten för att hjälpa dig skapa de bästa förutsättningarna utifrån din livssituation för att hjälpa dig nå de mål du har. Du kan boka mig antingen på Rosa Skrot eller träna med mig i min studio i Handen.

För att boka in tid med mig på Rosa Skrot kontakta mig på maria@liltraining.se.

För att boka mig för personlig träning i Handen, klicka här. Här kan du även boka kostnadsfria konsultationer via telefon á 30 minuter för att få veta mer om hur jag jobbar och diskutera hur vi skulle kunna jobba tillsammans för att nå dina mål.

Jag kan erbjuda dig kvalitativa träningsupplägg för dig som är gravid eller nybliven mamma, för dig som vill komma igång med träningen eller komma till nästa nivå. Jag har 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa.

När du anlitar mig som personlig tränare så får du hjälp med att få in träningen som en naturlig del i vardagen för att finna mer ork och glädje i vardagen. Min filosofi är att träning ska vara kul och bidra till andra hälsosamma effekter såsom bättre sömn, mer strukturerad kost och mer energi i vardagen att göra det du mår bra av.

Investering;

(OBS dessa priser avser endast vid träning med mig i Handen, inte på Rosa Skrot)

  • 1 tillfälle 750kr kronor. JUST NU 600 kr, gäller fram tom 31 oktober. Därefter ordinarie pris på 750 kr per timme.
  • 5 ggr 3625 kronor. JUST NU 3500 kr, gäller fram tom 31 oktober. Därefter ordinarie pris på 3625 kr för 5 timmar personlig träning.
  • 10 ggr 7000 kronor. JUST NU 6500 kr,  gäller fram tom 31 oktober. Därefter ordinarie pris på 7000 kr för 10 timmar personlig träning.

Jag ser fram emot att träffa dig och starta resan tillsammans mot ditt mål! Varma hälsningar Maria