Om Maria

Jag heter Maria Lavestedt Segeblad, jag är hälsokonsult och personlig tränare. Och jag vill hjälpa dig att finna tid och förutsättningar till ett högre välmående i livet genom både fysisk och mental träning. Det är viktigt för mig att du i kontakten med mig ska få verktyg genom fysisk och mental träning för att få mer ork och finna glädje i din vardag utan smärta och ångest så att du kan leva det liv som du önskar, och vara stolt över dig själv.

Med snart 20 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa är jag en kompetent och självklar tränare för dig som privatperson eller partner till ditt företag att samarbeta med om du vill nå dina mål med träningen. Men jag är samtidigt väldigt engagerad i begreppet hälsa, att skapa välmående med träning men även arbeta med dig som individ och grupp med nyckelfaktorer som bidrar till hälsa, till exempel tidsplanering, sömn och kost. Jag jobbar med att göra både den mentala och fysiska träningen enkel och lättillgänglig, och tydliggör syftet med dessa. Hur du kan jobba med dem i olika delar av livet. Att vardagsmotion och rörelseglädje bygger grunden till en träning som ger de resultat du vill ha.

Jag bor tillsammans med min man och två små söner i Handen, söder om Stockholm. Jag spenderar gärna mycket tid utomhus, och älskar framförallt att vara i skogen. Vare sig det är en promenad, löptur eller utflykt med familjen.

Vill du kontakta mig så klicka här

Varma hälsningar Maria