Jag heter Maria Lavestedt Segeblad och jag är certifierad professionell tränare. Jag vill hjälpa dig att finna tid och förutsättningar till ett högre välmående i livet genom både fysisk och mental träning. Mitt största mål är förenkla och sänka tröskeln till hälsa så att vi tillsammans utifrån dina förutsättningar gör att det inte känns som en konstant kamp att få till utan att du får en naturlig relation till träning.

I april 2016 blev jag sjukskriven för utmattning, vilket förändrat mitt liv. Det var en väldigt jobbig period i mitt liv, men en upplevelse som jag inte velat vara utan. Idag arbetar jag med mina klienter utifrån den kunskap jag har genom flera års utbildningar och yrkeserfarenhet men också de erfarenheter jag fått i livet. Det är viktigt för mig att du i kontakten med mig ska få verktyg genom fysisk och mental träning för att få mer ork och finna glädje i din vardag utan smärta och ångest så att du kan leva det liv som du önskar, och vara stolt över dig själv.  Min önskan är att vi tillsammans skapar ett hållbart liv där inte stressen äter upp dig.

Här kan du läsa om hur jag ser på hälsa

Jag bor tillsammans med min man och två små söner i Handen, söder om Stockholm. Jag spenderar gärna mycket tid utomhus, och älskar framförallt att vara i skogen. Vare sig det är en promenad, löptur eller utflykt med familjen.

Vill du kontakta mig så klicka här

Varma hälsningar