Bootrun – Löpning för alla

På G;

Den 3e april startar vi upp vårterminen i Rudans Friluftsgård. Vi träffas vid Ormteaterns scen. Här finns möjlighet att gå på toaletten, dricka vatten, byta om och lägga av dig grejer som du inte vill eller kan bära under träningen. Jag finns alltid på plats cirka 10 min innan av den anledningen. 

Jag kommer erbjuda två olika löpgrupper på tisdagar med start 3e april och 10veckor framåt utan avbrott. Båda grupperna kommer att inkludera styrketräning för löpare. Anmälan till löpgrupper och/eller intresseanmälan till löparläger sker längst ned på denna sida.

Gå gärna även in på facebooksidan och tacka ja i diverse event för nedan aktiviteter, den finner du genom att klicka här

 • Kl 18,00 Löpträning för dig som kan springa <5km.

Anledningen till det kriteriet är för att säkerställa att din kropp har byggt upp en belastningstålighet som löpningen kräver, men det spelar ingen roll hur snabbt eller långsamt du tycker att du springer. Träningen är upplagd som sa att vi alltid värmer upp tillsammans men sedan håller vi oss på områden så att varje deltagare kan träna utifrån sin förmåga och dagsform.

Träningsupplägget kommer variera mellan olika former av intervaller, löpteknik och löpskolning, rörlighet och styrketräning med syfte att öka din motivation för din egen träning och minska risken för skador.

Pris 995 kronor för samtliga 10 tillfällen (timmar) Anmälan gör du längst ned på denna sida. Faktura skickas för detta och betalning kan delas upp på två månader om så önskas, detta uppger du också i din anmälan.

 • Kl 19,00 Löpträning för nybörjare.

För dig som aldrig sprungit eller för dig som sprungit väldigt lite eller inget alls de senaste 6 månaderna. Fokus på att ge inspiration och information för att komma igång med löpning och minska risken för skador. Vi går igenom löpteknik och varje deltagare får individuell feedback (därav max 10 deltagare) Träningsupplägget kommer alltid innehålla uppvärmning tillsammans men sedan varierar det mellan intervaller, löpteknik, löpskolning, rörlighet och styrketräning med syfte att öka din motivation för egen träning, förbereda kroppen för en regelbunden löpning och minska risken för skador.

Pris 995 kronor för samtliga 10 tillfällen (timmar) Anmälan gör du längst ned på denna sida. Faktura skickas för detta och betalning kan delas upp på två månader om så önskas, detta uppger du också i din anmälan.

 • Löpläger i Nora (Bergslagen, ca 4 mil norr om Örebro) i sommar fredag-söndag.

Finns ännu inget datum planerat för detta (kommer att vara i juli eller augusti) men kan redan nu meddela upplägg och pris;

I priset ingår vilket avser 3295 kronor

 • Boende för två nätter där lakan och handduk ingår. Vill du ha enkelrum tillkommer en kostnad på max 500 kr per natt.
 • Helpension i form av frukost, lunch, middag men dryck får du stå för själv.
 • Styrketräning för löpare med kroppen som redskap och motstånd.
 • Långpass på olika nivåer (beroende på vana och önskemål från anmälda deltagare) för att upptäcka den vackra naturen kring Bergslagsleden.
 • Yoga utomhus (om vädret tillåter) annars inomhus
 • Föreläsning om träningsplanering
 • Gym och bastu för dem som inte får nog av övrig träning på schemat
 • Möjlighet till transport för de som åker med tåg eller buss till Örebro Resecentrum finns, dock tillkommer en mindre kostnad för detta.
 • Ett besök inne i Nora stad för de som vill för att äta den berömda Nora glassen.
 • Gratis parkering för dig som tar dig på egen hand till detta läger.
 • Information om produkter och träningsupplägg för att underlätta dina löpturer och därmed kunna njuta av upplevelsen ännu mer.

Du kan anmäla ditt intresse i formuläret längst ned för samtliga aktiviteter. Angående löpläger i Nora så kommer jag skicka information när datum för detta är planerat och öppnat upp möjligheten till att anmäla dig.

 • Bootrun – Löpning för alla är träning för löpare på alla nivåer året runt som vill utvecklas och träna för att hålla sig skadefri. Vi erbjuder dig träningsglädje, gemenskap och äventyr året om.
 • Vi springer i skogen för att låta både kropp och hjärna jobba tillsammans.
 • Träningen är både säker, genomtänkt och rolig och din coach är lika kompetent som engagerad i löpning. Jag är även utbildad i sjukvård, HLR och professionell aktivitetsplanering för att kunna ge dig träning som sätter din träningsglädje, säkerhet och resultat i första hand. Maria som är löpcoach och grundare av Bootrun – Löpning för alla är utbildad löpcoach, certifierad professionell tränare och outdoorledare.

Anmälan och/eller intresseanmälan löpträning och/eller löpläger

 • Vänligen uppmärksamma att din anmälan är bindande och kan endast återbetalas om du har läkarintyg som medger att du ej kan delta på löpgrupp eller löpläger.
 

Verification